2017. május 5., péntek

"Célunk a bajnoki cím megszerzése"

Komoly lépést tehet hétvégén céljai eléréséhez a csapat
Hétvégi gólzáporos győzelmének köszönhetően átvette a bajnoki tabellán a vezetést az ifjúsági csapat. Szombaton a második helyezett Varbó otthonában léphet nagyot a bajnoki cím felé az együttes, amelynek célja, hogy 2014/2015 után újra bajnoki címet ünnepelhessen. Füleki Csabával, az ifjúsági csapat vezetőedzőjével beszélgettünk.
Az ifjúsági tabella ide kattintva megtekinthető!

A hétvégén átvette a vezetést a tabellán az ifjúsági csapat. Minek köszönhető, hogy hétről-hétre jó teljesítményt nyújt a csapat?
- Igen, a hétvégi győzelemnek köszönhetően sikerült átvenni a vezetést a bajnokságban, aminek én is és a csapat is örül, igaz, nagyon szoros az élmezőny. Hogy minek köszönhető? Azután, hogy Gesztelyt hazai pályáján sikerült legyőznünk, a meccs végén mindenki azt mondta, hogy bajnok szeretne lenni. Az a győzelem nagy lökést adott nekünk. Nagyon büszke vagyok az eddig elért eredményekre, de most nem szabad hátra dőlni.

Milyen célokkal vágott neki az együttes a szezonnak?
- Először is szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy bizalmat szavaztak nekünk - nekem és Gáspár Zsoltinak, aki nem tud velünk lenni a munka miatt -, valamint Kovács Krisztiánnak, aki úgy adta át nekünk ezt a csapatot, hogy reméli aranyéremért fog küzdeni a jövőben is. Olyan céllal kezdtünk neki a bajnokságnak, hogy a végelszámolásnál ott legyünk valamelyik fokán a dobogónak. Ahogy közeleg a bajnokság vége látszik, hogy az amit kitűztünk magunk elé, akár el is érhető. A saját kezünkben van a sorsunk. Bízom a csapatomban, és abban, hogy akár az első helyet is meglehet szerezni.

Hétvégén nagy lépést tehet előre ennek érdekében a csapat, hiszen amennyiben legyőzi a második helyezett Varbó gárdáját, négy pontos előnyre tesz szert az együttes. Milyen mérkőzésre számítasz?
- Hétvégén nagyon jó mérkőzésre számítok. Mindent elfogunk követni annak érdekében, hogy Gesztely után Varbóról is elhozzuk a három pontot. Ha szombaton sikerül győzelmet aratnunk, akkor komoly esélyünk van arra, hogy a bajnokság végén is az első helyen végezzünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése