2015. szeptember 27., vasárnap

Emberhátrányban győzelem


 Rangadót nyert együttesünk a bajnokság 7. fordulójában. Vasárnap délután Varbón vendégszerepelt Füleki János együttese, ahol két vereség után egy jó csapat ellen kellett felállnia a mieinknek a padlóról. Az első félidei játék után biztos volt, hogy nem lesz sok gólos mérkőzés. Igaz, a második negyvenöt percre összekapták magukat az együttesek és szép számmal alakultak ki helyzetek egyik, illetve másik oldalon is. A mieink az 51. percben ráadásul emberhátrányba kerültek, miután Sukály Szabolcs megkapta második sárga lapos figyelmeztetését. A 70. percben aztán Lajtos István csúsztatott le egy felívelést Bari Gábor elé, aki 12 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel megszerezve a győzelmet jelentő találatot.

2015. szeptember 25., péntek

Abaújkéren a kupában


 2015. október 07-én szerdán rendezik a Magyar Kupa második fordulóját a megyei selejtező sorozatban. Együttesünk Novajidrány után ismét megyei III. osztályú csapathoz látogat, méghozzá Abaújkérre. A kériek Garadna együttesét győzték le az első fordulóban 3-1 arányban. Négy fordulót követően a megyei III. osztály encsi csoportjában még nem szereztek pontot.

2015. szeptember 20., vasárnap

Vereség hazai pályán


A múltheti sajóvámosi sokkot úgy látszik nem feledtette a hétközi barátságos mérkőzésen elért győzelem Kassán (6-1). Bajnoki mérkőzésen ugyanis ismét vereséget szenvedett együttesünk, ezúttal Bódvaszilas ellen. Bari Gábor góljával vezetett az első játékrészben csapatunk, a második játékrész 61. percében a csereként beálló Kiss Elemér növelte az előnyt, ám a vendégek gyorsan három perc alatt kiegyenlítettek. A végén pedig jött a dráma, Takács László góljával ugyanis elvitték a három pontot Aszalóról a bódvaszilasiak.

2015. szeptember 14., hétfő

Sajóvámos megálljt parancsolt!

 Elszenvedte első vereségét a 2015/2016-s bajnoki idényben együttesünk. Sajóvámossal rendre izgalmas és szoros összecsapást eredményez az ütközet, ezúttal sem volt ez másképp, ám a szerencse ezúttal alaposan elpártolt a mieink mellől. Az első félidő 15. percében Mohácsi szerzett vezetést, távoli lövése megcsúszott az elvetődő Korály Gábor előtt, így a labda a hóna alatt a hálóba jutott. Kettő perccel később Apostol szerzett szépségdíjas találatot, a félpályáról indulva cselezte végig magát egészen a tizenhatosig, ahol Korályt elfektetve a hálóba passzolt. Lajtos István gyorsan tudott szépíteni, így 2-1-el vonultak szünetre a csapatok.
 A második játékrészben kísértetiesen hasonló gólt kapott csapatunk, mint Dédestapolcsányban: egy jobboldali beadás után a középre adott labda Fejes fejére hullott, onnan pedig Korály feje fölött átívelt a labda a kapufára, onnan pedig a hálóba. A 65. percben Apostol 25 méteres szabadrúgása pattant meg a sorfalon, a jobbra elmozduló Korály mellett pedig a kapuba vágódott a labda. Azonban a mieink nem adták fel és Lajtos révén ismét közelebb jöttek a mieink. A 70. percben az egyes számú asszisztens inkább a cserejátékosainkkal foglalkozott, mintsem a lesvonalat tartotta volna, így egy akción belül kétszer maradt le, ennek eredménye pedig az ötödik sajóvámosi találat lett. Az utolsó 20 percben nagyot futballoztak a mieink, és bár Bari Gábor szép akció végén még a kapuba talált, Bari Martin kapufát rúgott, Parázsó pedig Stefán beadásáról maradt le centikkel. Végeredmény: Sajóvámos - Aszaló: 5-3

2015. szeptember 10., csütörtök

Sveda fújja a sípot!


 A hétvégi Sajóvámos-Aszaló rangadón Sveda Marcell fog bíráskodni. Asszisztensei Turnyánszki Attila István és Kopcsó Dénes lesznek.

2015. szeptember 9., szerda

Továbbjutottunk a Magyar Kupában!


Tartalékos együttes lépett pályára Novajidrányban, a Magyar Kupa első selejtezőkörének összecsapásán. Együttesünk kaotikus körülmények között harcolta ki a továbbjutást szerda délután, de kiharcolta! Lencsés Gergő sérülése után immáron a kezdőben kapott szerepet, valamint ismét pályára lépett hosszú kihagyás után Füleki Gábor, Bátkai József személyében pedig újoncot avatott csapatunk!

Novajidrány - Aszaló: 1-2 (0-2)
Novajidrány, 100 néző. V.: Rúsz.

Aszaló: Medve - Zékány, Sukály, Ádám A. - Kiss, Szabó, Stefán, Török, Ádám I. - Lencsés (Bátkai), Füleki Cs. (Füleki G.). Csapatvezető: Szabó László
Gólszerző: Lencsés, Török (11-es)

2015. szeptember 6., vasárnap

Hétvégi eredmények


A 4. forduló végeztével elmondható, gólokban gazdag hétvégét zárt ismét az Északi-csoport. Együttesünk legutóbb 2014. május 3-án játszott hasonló végkimenetelű mérkőzést, akkor Mezőkeresztest, most Múcsonyt győzte le csapatunk hazai pályán 11-1 arányban. Üldözőink szintén győztek a szombati napon, míg vasárnap igazi szomszédvári rangadón a számunkra talán legkedvezőbb eredmény született Sajósenyén, hiszen jövőheti ellenfelünk 3-3-as döntetlent játszott a senyeiek otthonában, ami azt jelenti, hogy együttesünk immáron egyedüliként, pontelőnnyel vezeti a tabellát!
Tabella
A 4. forduló eredményei:

2015. szeptember 5., szombat

Kivégeztük a múcsonyiakat!

Bari Martin: gólok, gólpasszok
  Szombaton a még nyeretlen Múcsony látogatott csapatunkhoz a 4. fordulóban. A mieink hálátlan vendéglátók voltak, ugyanis mind az ifjúsági, mind a felnőtt csapat kitömte a múcsonyi csapatot. Az új kapuhálók így felavatásra kerültek: tizenkilenc aszalói és egy múcsonyi találattal kiállták a terhelést. 
 Meczkó Gergelyéknek volt javítani valója a múltheti kínkeserves győzelem után, és ezúttal meg is mutatták, hogy nem felejtettek el futballozni. Már az első félidőben eldőlt a találkozó, hiszen 7-0-val fordultak a csapatok. Korály Gábornak szinte védeni valója nem volt az első játékrészben, míg nálunk Bari Gábor triplázott, Bari Martin duplázott, valamint Lajtos és Török Gábor talált a kapuba, utóbbi büntetőből.
 A második játékrészre így rögtön négyet cserélt Füleki János. Meczkó Gergely, Török Gábor, Molnár Dezső és Lajtos István helyett Zékány Gábor, Barta Tamás, Szabó Krisztián és Kiss Elemér lépett pályára a szünetben. Nehezen nyílt meg a gólzsák a második félidőben, hiszen a 63. percig kellett várni a nyolcadik találatra. Kiss Elemér duplázott, Barta Tamás ballal lőtte ki a 22 méterről a jobb alsó sarkot, míg a hosszú sérülése után először pályára lépő Lencsés Gergőnek megadták a lehetőséget a társak, Barta Tamás kiharcolt büntetője után góllal tért vissza fiatal támadónk. A múcsonyiak azért lőttek egy becsületgólt, így az ő találatukkal ért véget találkozó.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Fiderák fújja a sípot!


A szombati Múcsony elleni mérkőzésen Fiderák Gyula lesz a játékvezető. Asszisztensei Szoboszlay Péter és Skover Péter lesznek.