2015. augusztus 29., szombat

Kiszenvedett győzelem

Molnár Dezső második gólját szerezte a bajnokságban
  A szombati nap során Dédestapolcsányba látogatott együttesünk, ahol felavatta új, narancssárga Adidas szerelését együttesünk. Nem szokott jó ómen lenni, és nem sokon múlt, hogy ismét balszerencsét hozzon az új garnitúra.
 Az összecsapás kissé nehézkesen indult, de miután helyére került minden külső tényező kezdetét vette a találkozó, amelyen egyértelműen a mieink domináltak, még ha nem is szépségdíjas játékkal, de zömében a Bari Gáborék birtokolták a játékszert. A 21. percben Meczkó Gergely kiugratását követően Ádám Attila lőtte ki tanárian a bal alsó sarkot. Hat perccel később Ádám István buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Molnár Dezső értékesítette, igaz "rezgett a léc". A 38. percben szinte a semmiből kaptak a hazaiak egy tizenegyest, amit Beri értékesített magabiztosan.
 A második játékrészben az 53. percben egy tizenhatoson belül történt kezezés miatt ítélt ismét tizenegyest a játékvezető a javunkra, amit ezúttal Zékány Gábor értékesített, magabiztosan. Minden jól alakult, mígnem két védelmi zárlatot kihasználtak a hazaiak, így szűk negyedórája volt játékosainknak, hogy eldöntsék a találkozót. S bár lehetőségek sora adódott, Molnár hat méterről felé fejelt, Lajtos lövése pedig az oldalhálóba landolt. Ám a 89. percben egy beadás után a kifejelt labdát Ádám Attila szelídítette meg, majd egy pattanás után a kapu bal oldalába vágta 20 méterről, ezzel eldöntve a három pont sorsát!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Dédestapolcsány - Aszaló: 3-4 (1-2)
Dédestapolcsány, 50 néző. V.: Haraszin.

Dédestapolcsány: Busa – Herczeg, Beri G., Szaniszló, Friedel, Beri Cs., Schveiczer, Molnár, Szalóki, Csoma, Pere. Elnök: Galuska József.
Aszaló: Korály (Medve) – Krajnyák, Sukály (Barta), Meczkó, Molnár, Ádám A., Bari G. (Szabó), Bari M. (Lajtos), Ádám I. (Füleki), Stefán, Zékány. Edző: Füleki János.
Gólszerzők: Beri Cs. (11-es), Szalóki, Csoma, ill. Ádám A. (2), Molnár (11-es), Zékány (11-es).
Jók: az egész csapat ill. Ádám A. (a mezőny legjobbja), Molnár, Stefán, Zékány.

Galuska József: – A csapat küzdeni tudásból jelesre vizsgázott. 3 perc hiányzott a meglepetéshez, jó játékvezetés mellett.
Füleki János: – Megnyert mérkőzést vesztettünk el majdnem. 3 pont és más semmi.


Kovács Krisztián együttesét bár sérülések tizedelik, ennek ellenére megállíthatatlanok. Ezúttal tizenegyet számoltak az ellenfélre. Bátkai József egymaga öt gólt vállalt. 

Dédestapolcsány U19 - Aszaló U19: 0-11 (0-4)
Dédestapolcsány, 20 néző. V.: Bukta.

Aszaló: Váradi - Lakatos, Czimbalmos, Kiss, Gáspár - Sipos, Bátkai, Rusz, Jakab - Glonczi P. (Szederkényi), Mezei (Glonczi M.). Vezetőedző: Kovács Krisztián
Gólszerzők: Bátkai (5), Glonczi P. (2), Jakab, Sipos, Rusz, Glonczi M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése