2015. augusztus 16., vasárnap

Kettős győzelemmel indult a szezon!

Török Gábor büntetőből szerezte meg a győztes találatot
 Lejátszotta első bajnoki mérkőzését a 2015/2016-os esztendőben együttesünk Szendrőben. Nem akármilyen ellenfél várta a mieinket, hiszen a szendrőiek a tavalyi, tavaszi szezonban 14 győztesen megvívott találkozó mellett, mindösszesen egy döntetlent értek el, így nyilvánvaló volt, hogy remek szériájukat továbbra szeretnék nyújtani.  A mieink szándéka is egyértelmű volt: jól rajtolni!
  Ezt a célt el is érte Füleki János csapata, hiszen bár az első félidőben az első megingást kihasználták a hazaiak, végig Törökék domináltak, aminek az első játékrész legvégén lett meg az eredménye. A második negyvenöt percben is javára a mieink birtokolták a labdát, és jutottak el a hazai kapuig, azonban a helyzeteket nem sikerült értékesíteni. Majd egy-egy vitatható büntető mindkét oldalon, melyből Korály Gábor megfogta a hazai kísérletet, Török Gábor azonban nem hibázott, így ez a találat három pontot jelentett együttesünk számára, ami Szendrőben igen nagy fegyverténynek bizonyul!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Szendrő - Aszaló: 1-2 (1-1)
Szendő, 200 néző. V.: Rúsz

Szendrő: Ihász - Kálló, Dányi, Dániel, Ádám (Pálinkás) - Váradi, Bári (Pusi J.), Pusi A. (Bitó), Horváth (Káló) - Dudu, Lakatos.
Aszaló: Korály - Krajnyák (Zékány), Sukály, Meczkó - Bari M. (Szabó), Bari G. (Füleki), Molnár, Török (Parázsó), Stefán - Lajtos, Kiss (Barta). Vezetőedző. Füleki János
Gólszerzők: Dudu ill. Molnár, Török (11-es)
Kiállítva: Lakatos (59. percben)
Jók: Ihász, Káló, Váradi, Dániel, Lakatos ill. Lajtos (a mezőny legjobbja), Sukály, Meczkó, Bari M.

Füleki János: Beigazolódtak félelmeink... Megérdemelten szereztük meg a három pontot, hiszen végig uraltuk a mérkőzést.


 Kovács Krisztián tanítványai számára sem bizonyult egyszerű mérkőzésnek az első forduló, hiszen a hazaiak rendesen faragták Füleki Dávidékat. Fiatal középpályásunk azonban két góllal segítette csapatát az első fordulóban a győzelemhez, hiszen 4-2 arányban győzött ifjúsági csapatunk Szendrőben.

Szendrő U19 - Aszaló U19: 2-4 (1-1)
Szendő, 50 néző. V.: Szalontai

Aszaló: Váradi - Lakatos, Czimbalmos, Gáspár, Szilágyi (Mezei) - Sipos, Kiss, Jakab, Füleki - Bátkai (Glonczi P.), Rusz (Glonczi M.). Vezetőedző: Kovács Krisztián
Gólszerzők: Füleki 2, Jakab, Rusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése