2015. augusztus 11., kedd

Bajnoki program

 A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság döntése értelmében egyesületünket a 2015/2016-os bajnoki idényre az Arany Fácán Megyei II. osztály Északi-csoportjába sorolták át. Ezen döntéssel bár az elnökség abszolút nem értett egyet, vitatkozni azonban nem volt érdemes, hiszen ahhoz a bizottsághoz kellett volna fellebbezési nyilatkozatot benyújtani, amelyik ezt a döntést meghozta.
 Az Aszalói Sportegyesület mellett a tavaly még Közép-csoportbeli ellenfelek közül Sajósenye és Sajóvámos is erre a sorsra jutott. Ugyanakkor a átsorolás felfogható úgy, hogy egyesületünk visszatér régi sikerei helyszínére, hiszen a 2007/2008-as évadban bajnoki bronzérmet, majd egy évvel később, 2008/2009-es bajnokságban ebből a csoportból harcolta ki a megyei I. osztályú tagságot csapatunk.
 A sorsolás során az első fordulóban a mieink útjában az északi csoportban tavaly tavasszal kiválóan szereplő Szendrőt sodorta Fortuna, majd Hidvégardó együttese látogat Aszalóra. Együttesünk hazai mérkőzéseit továbbra is szombaton fogja megrendezni, míg idegenben az ősz folyamán hat alkalommal lépnek pályára játékosaink.
A 2015/2016-os bajnokság őszi szezonjának sorsolása ide kattintva megtekinthető!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése