2015. február 4., szerda

Döntetlen Abaújszántón


 3-3-as döntetlent játszott első felkészülési mérkőzésén csapatunk Abaújszántón, ahol jó iramú, hajtós, küzdelmes 90 percet tudhatott maga mögött kezdésként együttesünk. A 2015-ös év első nagypályás gólját Sebők Krisztián szerezte, míg a második félidőben a már kissé felforgatott pályán lévő tizenegyben Zékány Gábor szerzett bombagólt, végül a fiatal Füleki Dávid talált a hazai kapuba. A jó erőkből álló Borosi-középdöntős Abaújszántó az utolsó percben egyenlített ki, így zárult végül 3-3-as döntetlennel az év első felkészülési mérkőzése.
 Két próbajátékos is pályára lépett együttesünkben: Bari Gábort már nem kell bemutatni a szurkolóknak, ő 2010 és 2012 között már erősítette csapatunkat. Korábban támadóként kapott szerepet Aszalón, ezúttal azonban támadó középpályásként próbálta meggyőzni a szakvezetést tudásáról. A másik próbázó személyében a jelenleg Sajósenyét erősítő Molnár Ádámot tesztelte a szakvezetés. A mindössze 19 éves labdarúgó a védelem szinte bármely posztján bevethető. Szerepet kapott továbbá három fiatal - Füleki Dávid, Kiss Dániel és Szabó Krisztián - is a szerdai edzőmérkőzésen, akik mindannyian felnőttek a feladathoz a a pályán eltöltött idő során.  

Abaújszántó - Aszaló: 3-3 (1-1)

Aszaló: Korály - Zékány (Kiss D.), Mikó, Molnár, Krajnyák B. - Ádám A., Bari, Meczkó, Kiss E. (Szabó) - Füleki D., Sebők
Gólszerzőink: Sebők, Zékány, Füleki D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése