2014. március 29., szombat

Újabb nagy skalp!

Kiss Elemér korai találata, győztes gólnak bizonyult!

A múltheti bravúros szentistváni győzelem után, ezúttal a bajnoki táblázaton második helyezett Bükkzsérc csapatát fogadták vendégül a mieink. Füleki János együttese bizonyította, a múltheti meglepetés után is képes újabbat hozni, ugyanis ha nem is olyan látványosan futballozva, de nagy küzdőszellemről és akaraterőről tanúbizonyságot téve sikerült újabb "nagy vadat" ejteni, hét mérkőzésre bővítve ezzel a veretlenségi sorozatot. S külön kiemelendő, hogy a tavaszi fordulókban eddig mindösszesen egy gólt kapott csapatunk - szombaton Korály Gábor kapuját még büntetőből sem sikerült bevennie az ellenfélnek!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. március 26., szerda

Kerékgyártó fújja a sípot!


A 20. fordulóban Kerékgyártó Zsolt fog dirigálni az Aszaló-Bükkzsérc labdarúgó mérkőzésen. Két segítője Boncsér Sándor és Kovács Kálmán lesznek.

2014. március 23., vasárnap

Hétvégi eredmények


 Befejeződtek a 19. forduló küzdelmei a megyei II. osztály Közép csoportjában. A forduló legnagyobb meglepetését minden bizonnyal csapatunk okozta, miután 2-0-ra legyőzte a listavezető Szentistvánt saját otthonában. Emőd szomszédvári rangadót bukott el hazai pályán Nyékládháza ellen (1-2), Vatta hazai pályán 3-1 arányban győzte le Harsányt. A Szirmabesenyő-Tiszakeszi és a Mezőcsát-Sajóvámos találkozó egyaránt 1-1-es döntetlennel végződött.
 A vasárnapi napra három találkozó maradt: a Mezőnagymihály-Mezőkeresztes rangadó 10 gólt hozott, 7-3-as elosztásban. Sajósenye 5-1 arányban győzte le Sajószögedet hazai pályán, míg jövőheti ellenfelünk 3-2-re győzött otthonában Mályi ellen. Csapatunk egy helyet javítván a tabellán, a 12. helyen áll jelenleg a bajnokságban.

Legyőztük az listavezetőt!

Török szabadrúgásból szerzett vezetést

  A 19. fordulóban a 10 pontos előnnyel a bajnokságot vezető Szentistvánhoz látogatott csapatunk, ráadásul a tavaszi szezonban először játszhattunk idegenben. Jó körülmények fogadták együttesünket, és bár nem a mieink számítottak a találkozó esélyesének - főleg úgy, hogy Glonczi sárga lapos eltiltása miatt csak nézőként volt jelen, míg Lencsés Gergő betegség, Agárdi Zsolt pedig sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot. Ennek ellenére, rendkívül taktikusan és okosan futballozva sikerült megszakítani a szentistvániak 12 mérkőzéses győzelmi szériáját (!), ezzel a forduló talán legnagyobb meglepetését okozva a közép csoportban. 
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. március 19., szerda

Vass fújja a sípot!


A hétvégi Szentistván elleni mérkőzésen Vass László fog dirigálni. Asszisztensei Kassai Ákos és Rúsz Márton lesznek. Érdekesség, hogy az őszi mérkőzésen is Vass László bíráskodott, akkor egy jogos büntetővel kaptak ki a mieink, valamint a találkozó 72. percében Horváth Lajos kiállította a játékvezető.

2014. március 18., kedd

Fordítva Szentisvánon!


Ezúttal Krajnyákék tudják le hamarabb a bajnokit.
 Az éven először idegenben vendégszerepel csapatunk a hétvégén Szentistvánon. A hazai vezetők kérésére ráadásul felborul a szokásos rend, így előbb 13 órától kerül megrendezésre a felnőtt mérkőzés, utána 15 órai kezdettel a fiatalok lépnek pályára.

2014. március 17., hétfő

Immár a gól sem hiányzott!


Lencsés Gergő születésnapi gólt szerzett
 Megtört a gólínség a 18. fordulóban, s mindez három pontot eredményezett. A vasárnapi napon a tabella ötödik helyén álló Mezőnagymihályt fogadta hazai pályán csapatunk, és bár a vendégek szereztek a találkozón vezetést, Agárdi és Lencsés révén még az első félidőben sikerült javunkra fordítani az eredményt. Bár a vendégek 3 kapufát is elértek, végig kézben tartotta Füleki János csapata a mérkőzést, s a győzelmet Stefán nem akármilyen góllal tette biztossá: kirúgásból küldte kapura a labdát, ami megpattant a vendégek hálóőre előtt, aki csak belekapni tudott a játékszerbe, így az a kapuba pattant. Ezzel megszerezte együttesünk az első győzelmét tavasszal, és érdekes, hogy immár 5. mérkőzése nem találtak legyőzőre a bajnoki pontvadászatban Szászfaiék.
Képek a mérkőzésről: ide kattinva!

2014. március 12., szerda

Vodila fújja a sípot!


 A hétvégi Mezőnagymihály elleni mérkőzés játékvezetője Vodila Sándor lesz. Asszisztensei Jakó Imre és Skarupa Tamás János lesznek.

2014. március 9., vasárnap

Hétvégi eredmények



Befejeződtek a 17. forduló küzdelmei a megyei II. osztály közép csoportjában. A szombati játéknapon mint ismert kedvenceink hazai pályán újra 0-0-s döntetlent játszottak, ezúttal Vatta ellen. Jövőheti ellenfelünk, a mezőnagymihályi csapat magabiztosan 4-1 arányban győzte le Mályit hazai pályán, hozzájuk hasonlóan az éllovas Szentistván is biztosan tartotta otthon a három pontot Tiszakeszi ellen (3-1). Mezőcsát 2-0-ra győzte le hazai környezetben Harsányt, míg a Sajószöged-Nyékládháza 1-1-es döntetlent eredményezett.
 A vasárnapi napra három összecsapás maradt. Bükkzsérc hazai pályán ütötte ki 7-0-ra Szirmabesenyőt, míg a szomszédvári rangadón, a Sajóvámos-Sajósenye találkozón 1-1 gól esett. Az Emőd-Mezőkeresztes mérkőzésről csupán a vendégcsapat hiányzott, így ezt a találkozót nem játszották le.

2014. március 8., szombat

Csak a gól hiányzik...

Glonczi ezúttal is csapata egyik legjobbja volt

A 17. fordulóban újra hazai környezetben lépett pályára csapatunk. Az ellenfél ezúttal az a Vatta volt, amely csapatot az ősszel 3-1 arányban legyőztek a mieink. Várható volt, hogy a vendégek igyekeznek revánsot venni majd Szászfaiékon, azonban a 87. percnyi játékidő alatt - a játékvezető 3 perccel korábban lefújta a találkozót - egyértelműen Füleki János csapata dominált és nagyobbnál nagyobb helyzeteket alakított, majd hagyott kihasználatlanul. Így nem sikerült megelőzni a vattai csapatot a tabellán.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2014. március 4., kedd

Vágási fújja a sípot!


A 17. fordulóban ismét hazai pályán szerepel együttesünk. A Vatta elleni mérkőzés játékvezetője Vágási Zoltán lesz. Asszisztensei Fiderák Gyula és Fleck Ádám.

2014. március 2., vasárnap

Hétvégi eredmények


 Befejeződtek a 16. forduló küzdelmei a megyei II. osztály közép csoportjában. Meglehetősen kiegyenlített tavaszi rajtot vettek a csapatok, a nyolc bajnoki közül ugyanis öt zárult döntetlennel. A mieink mellett a Harsány-Sajószöged mérkőzés zárult gól nélkül vasárnap, míg a Mályi-Vatta összecsapás szombaton hozott 1-1-es végeredményt, a Nyékládháza-Sajóvámos találkozó pedig vasárnap zárult hasonló eredménnyel. A Tiszakeszi-Mezőnagymihály találkozón már 4 gól esett, 2-2-es elosztásban. Ezentúl csak a vendégcsapatok értek el sikert. Mezőcsát 2-0-ra győzött Mezőkeresztesen, Szentistván pedig egy gólos találkozón hozta el a három pontot Szirmabesenyőről. A vasárnapi napon Bükkzsérc győzött kiütéssel (4-1) Sajósenyén.
 A fordulót követően kedvenceink továbbra is a 13. helyet foglalják el a tabellán, egy pontra lemaradva jövőheti ellenfelünktől, Vattától.

2014. március 1., szombat

Döntetlennel kezdődött a tavasz

Küzdelmes mérkőzés volt

 Megérkezett a tavasz, megérkezett a bajnokság: igazi futballidőben 0-0-ás döntetlennel kezdte meg a tavaszi szezon csapatunk hazai pályán Emőd ellen. A két, nagyjából azonos tudású együttes küzdelmét szép számú közönség tekintette meg a helyszínen és igazából az aszalói szurkolóknak lehet hiányérzetük, ugyanis a nagyobb helyzeteket Füleki János együttesének sikerült kialakítani. Sajnos ezek azonban most kihasználatlanul maradtak, mindenesetre a mutatott játék okot ad a jövőbeni bizakodásra.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!