2014. szeptember 7., vasárnap

Sajósenye - Aszaló: 1-0 (0-0)

Krajnyák Tamás

 Idegenben egyelőre nem megy... A 4. fordulóban Sajósenyére látogattak a mieink, ahol sajnos ismét nem a jobbik arcát mutatta együttesünk: az elején rengeteg pontatlansággal, és kapura veszélytelenül futballoztak Törökék, majd az idő előrehaladtával összeszedte magát együttesünk. Ádám Attila és Zékány Gábor révén kapufákat is jegyezhettünk, a mérkőzés egyetlen találatát azonban a hazaiak szerezték, méghozzá a rendes játék leteltének vége előtt egy perccel így már az egyenlítés sem jött össze. Füleki Gábor egy szerencsétlen földet érést követően megsérült, őt a mentő szállította kórházba. A vereség ellenére a mieink maradtak a tabella 6. helyén.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Sajósenye – Aszaló 1-0 (0-0)
Sajósenye, 100 néző. V.: Papik G.

Sajósenye: Kozák – Ruszó, Spisák, Molnár, Pőcz, Gulyás (Nyirkó), Janó (Kazai), Bastyúr, Rapp, Kelemen (Varga), Hankó (Mannheim). Edző: Takács István.
Aszaló: Korály – Zékány, Szászfai, Meczkó, Krajnyák B., Füleki (Ádám I.), Török (Agárdi), Krajnyák T., Ádám A., Kiss, Barta (Mikó). Edző: Füleki János.
Gólszerző: Bastyúr.

Jók: Bastyúr (a mezőny legjobbja) és az egész csapat ill. Ádám A., Zékány, Krajnyák T.

Füleki János: Ha egy kicsit lelkesebben és alázatosabban játszanánk, akkor a kapufáink is befelé pattannának. Amíg ilyen "langyosan" vesszük a mérkőzést, addig a várt eredményesség is elmarad.

 

Ifjúsági csapatunk továbbra is hibátlan! A vezetőedzőjüket bár ezúttal nélkülöznie kellett fiataljainknak, úgy látszik ez nem volt akadály, így egy nap után ismét Aszaló nevével kezdődik az ifjúsági tabella, gólkülönbségük pedig 30-0.

Sajósenye U19 - Aszaló U19: 0-7 (0-5)
Sajósenye, 20 néző. V.: Pipicz

Aszaló: Kádas - Lakatos (Szakácsi), Czimbalmos, Kiss, Szilágyi (Gáspár) - Tóth (Sípos), Szabó (Jakab), Bátkai (Rusz), Füleki (Dányi) - Buri, Homonnay (Glonczi). Edző: Füleki János
Gólszerzők: Bátkai (2), Füleki, Homonnay, Buri, Kiss, Glonczi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése