2014. augusztus 17., vasárnap

Aszaló - Vatta: 4-2 (2-1)

Gólok, gólpasszok, kapufák szerzői és jegyzői az új mezben

 Győzelemmel kezdte a 2014/2015-ös bajnokságot az Aszalói Sportegyesület. Ráadásul ezzel a győzelemmel köszöntötte csapatunk az éppen szombaton 42. életévét betöltő vezetőedzőt, Füleki Jánost, és megtört egy régi rossz babonát, miszerint az újonnan felavatott szerelésben sosem megy. Erre most ha nehezen is, de rácáfoltak játékosaink, és Kiss Elemér, Ádám Attila, Stefán Szabolcs és Füleki Gábor tizenegyes góljával 4-2 arányban diadalmaskodtak Vatta ellen! Ifjúsági csapatunk is sikerrel, méghozzá egy 14-0-ás győzelemmel kezdte az új idényt.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Aszaló - Vatta: 4-2 (2-1)
Aszaló, 100 néző. V.: Gyüre

Aszaló: Korály - Zékány, Szászfai, Stefán, Meczkó (Krajnyák B.) - Barta, Krajnyák T. (Glonczi), Török (Ádám I.), Ádám A. - Füleki G., Kiss. Vezetőedző: Füleki János
Vatta: Kónya - Lakatos, Vas, Kurucz, Pusoma - Bodzán, Juhos, Szmrek, Vodicska, Zelei. Vezetőedző: Kovalik Mihály

Gólszerzők: Kiss, Ádám A., Füleki G. (11-es), Stefán ill., Pusoma, Bodzán (11-es)

Jók: Zékány, Barta, Kiss, Ádám A. ill. Kónya, Vas, Pusoma

Szabó László: Ha azt mondjuk, hogy idény eleji játékot produkált a csapat, akkor nagyon jóindulatú a megfogalmazás. Ennél sokkal több kell a jövőben. A csapat a győzelmet az edző 42. születésnapjára ajánlja. Gratulálok az ifi fölényes győzelméhez. Köszönjük az Önkormányzatnak és támogatóinknak, hogy részt vehetünk az idei küzdelmekben is!
Kovalik Mihály: Többet kihozhattunk volna a mérkőzésből, de elől és hátul hibáztunk, így nem tudtunk pontot szerezni.


Ifjúsági csapatunk 14-0-ás győzelemmel kezdte az új szezont, így ez voltaképpen aligha lehetett erőfelmérő Kovács Krisztián tanítványainak, mindenesetre az biztos, hogy az a csapat, amelyik 14-et rúg, rossz nem lehet.

Aszaló U19 - Vatta U19: 14-0 (9-0)
Aszaló, 50 néző. V.: Tóth Zs.

Aszaló: Kádas (Bernáth) - Lakatos (Gáspár), Czimbalmos, Szilágyi - Sípos, Kiss (Bodnár), Szabó, Bátkai (Rusz), Füleki (Tóth) - Homonnay (Glonczi), Buri (Dányi). Vezetőedző: Kovács Krisztián

Gólszerzők: Glonczi (3), Füleki (3), Bátkai (2), Homonnay (2), Buri (2), Dányi, Szabó (11-es)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése