2014. május 18., vasárnap

Visszaadott négyes


A 27. fordulóban azt a Nyékládházát fogadta csapatunk hazai  környezetben, amely együttes otthonában az ősszel 4-1-es vereséget szenvedtek a mieink. Akkor amit kapott Füleki János együttese, azt most vissza is adta, sőt a remekül védő Korály Gábor gólt sem kapott a találkozón, így a jól játszó nyékiek ellen villámrajtot vevő Törökék magabiztos győzelmet arattak.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

 A találkozó úgy kezdődött, ahogy az a mesében általában írva találtatik: két támadás, két gól. Az ötödik percben Glonczi baloldali szöglete után a labda átszállt Stefán feje felett egyenes Ádám Attilához, aki egy igazítás után laposan lőtte el a játékszert, ami két lábon is megpattant, így Matyják nem tudott védeni. 1-0. Kettő perccel később Ádám Attila passzolt balról középre Lencséshez, aki a védő kicselezve a 15 méterről védhetetlenül tekert a bal felső sarokba. 2-0. Nem törte meg a vendégeket a gyorsan bekapott két gól, sőt kapura veszélyesebben futballoztak a nyékiek. Szinte minden szögből tesztelték Korályt, aki szó szerint "állta a sarat". A szünet előtt Kiss Elemér pazar góllal növelte az előnyt, rendkívül éles szögből tekerte a bal felső sarokba a labdát. 3-0.
 A második játékrészben többnyire mezőnyben zajlott a játék, a vendégek továbbra is távoli lövésekkel veszélyeztettek, míg a mieink igyekeztek gólvonalig játszani a helyzeteket. Ennek ellenére csak egyetlen gólt sikerült szerezni: Török beadása megpattant egy védőn, Krajnyák Tamás pedig két védő között felugorva 14 méterről bólintotta kapuba a labdát. 4-0. A mérkőzés 74. percében az öt perce pályán lévő Juhász István állította ki a játékvezető, erősen kérdőjeles ítélet lévén.

Aszaló – Nyékládháza 4-0 (3-0)
Aszaló, 50 néző. V.: Gyüre L.

Aszaló: Korály – Juhász J., Illés, Stefán, Krajnyák B., Török, Krajnyák T. (Juhász I.), Ádám, Glonczi, Kiss, Lencsés (Glonczi). Edző: Füleki János.
Nyékládháza: Matlyák – Hallai, Varga, Gilányi, Burai G., Lengyel, Filep, Borbély, Tóth, Burai J., Bereczki (Kovács). Edző: Vidinczei Kálmán.

G.: Ádám, Lencsés, Kiss, Krajnyák T. Kiállítva: Juhász I.(74.) Jók: Török, Stefán, Juhász J., Korály, Krajnyák B., ill. Budai J., Filep. Ifi: 0-1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése