2014. május 26., hétfő

A hosszabbításban dőlt el!

 A 28. fordulóban kisebb fajta rangadót játszott csapatunk Sajóvámoson. Semleges szurkolóként nézve, jó futballidőben nagyszerű és igazán küzdelmes mérkőzést játszott a két együttes, annak ellenére, hogy a 93 perc alatt nem is tartottak tűzijátékot a csapatok a kapuk előtt. A három pontot Török Gábor 92. percben szerzett szabadrúgásgólja jelentette, így a vasárnapi napon boldogan kelhetnek útra a mieink a Puskás Ferenc Stadionba!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

 Az első félidőről két igazán nagy lehetőséget jegyezhettünk fel. Hatalmas mezőnymunka folyt a pályán, kapu közelébe igazán egyik csapat sem került. Nálunk Stefán Szabolcs, Krajnyák Tamás és Lencsés Gergő távoli próbálkozása kerülte el a kaput. Utóbbinak távoli félfordulatból ellőtt labdája a felső lécen csattant. Kettő perccel később a másik oldalon is a kapufa állta útján a labdának, egy baloldali beadás után a hazai támadó öt méterről fejelte kapufára a labdát. Az első félidő végén Ádám Attila hozott össze egy tizenegyest Korály kapuja előtt, a büntetőt pedig Eperjesi lőtte be magabiztosan. 1-0.
 A második félidő első percében Lencsés révén gyorsan sikerült egalizálni az eredményt, miután jobboldalról cselezett befelé támadónk, majd ballal lőtte ki a rövid alsó sarkot. 1-1. Az összkép nem igazán változott az első félidőhöz képest, talán valamelyest nagyobb veszélyben forogtak a kapuk. A mérkőzés vége előtt becserélt Agárdi pörgette fel a játékot, az ő szólója után következett az a szabadrúgás a kilencvenkettedik percben, amely Varga László kiállítását hozta, illetve Török Gábor okosan a bal felsőbe helyezett győztes gólját eredményezte. 2-1.

Sajóvámos – Aszaló 1-2 (1-0)
Sajóvámos, 80 néző. V.: Szabó B.
Sajóvámos: Szedlák – Varga. Sedlák Cs., dr. Hajkó (Perge), Farkas, Eperjesi, Kópé, Körtvélyesi, Tóth, Mohácsi, Sedlák G. (Szemán). Mb. edző: dr. Hajkó Zsolt.
Aszaló: Korály – Juhász, Szászfai, Stefán, Krajnyák B., Török, Krajnyák T. (Agárdi), Ádám, Abonyi (Mikó), Kiss, Lencsés. Edző: Füleki János.
G.: Eperjesi, ill. Lencsés, Török. Kiállítva: Varga L. (90.) Jók: az egáész csapat, ill. Szászfai, Juhász, Krajnyák B., Lencsés. Ifi: 2-5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése