2014. május 4., vasárnap

20 gól termett szombaton!


Glonczi Károly 5 gólt szerzett - ez volt az egyik
A 25. fordulóban az utolsó helyezett Mezőkeresztes látogatott Aszalóra. Az előjelek és az elvárások gólzáporos győzelmet ígértek, aminek meg is felelt Füleki János együttese, ugyanis 11-1 arányban diadalmaskodtak viharos körülmények között. Ifjúsági csapatunk saját mérkőzésén még 9-et "elő-lőtt", így összesen 20 aszalói találatnak örülhetett azon kevés néző, aki kilátogatott a meglehetősen őszies időjárásban.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

A találkozóról két komoly hiányzója volt csapatunknak: Szászfai Krisztián és Lencsés Gergő sem állt rendelkezésére Füleki Jánosnak, újra a keretben volt azonban Illés Gábor, valamint a héten leigazolt rutinos labdarúgó, Juhász István.
 A találkozóról - nem megsértve a mezőkeresztesieket - de nem érdemes, és nem is lehetne részletes beszámolót írni. A gólok sorát a sokáig ezen téren böjtölő Krajnyák Tamás kezdte a 10. percben, majd a 27. minutumban az elvileg Szászfai Krisztián helyén játszó Mikó Norbert kísért végig, és fejezett be egy támadást. A 39. percben pedig egy baloldali szögletet követően Stefán Szabolcs bólintott a kapuba. A szünetre így 3-0-al vonultak a csapatok.
 A második játékrészben sérülés miatt kénytelen volt lecserélni kapusát a vendégcsapat. Az 50. percben Glonczi Károly is betalált, majd az 53. percben Kiss Elemér szerezte meg a csapat ötödik találatát, az 56. minutumban pedig Török Gábor is a kapuba talált. Közben az 54. percben szépítettek a vendégek, egy szabadrúgás után Tarnóczi András talált némi szerencsével és a szél segítségével Korály kapujába. Aztán a 66. perctől megtört a sorozat, Glonczi Károly ugyanis újra kapuba talált, és ezután még háromszor volt eredményes: a 72., 80. és a 88. percben. Ekkor tartott a csapat 10-nél, de még nem volt vége. A pontot az i-re a frissen beálló Agárdi tette fel, aki egy szöglet után bombázta a kapu közepébe ballal a labdát.

Aszaló – Mezőkeresztes 11-1 (3-0)
Aszaló, 50 néző. V.: Tóth I. T.

Aszaló: Korály (Kádas) – Juhász, Mikó (Illés), Stefán, Krajnyák B., Török (Agárdi), Krajnyák T., Ádám, Abonyi (Juhász), Kiss, Glonczi. Edző: Füleki János.
Mezőkeresztes: Putnoki (Nagy D.) – Hargitai, Szilvási, Budai, Kondor, Zelei, Juhász, Tarnóczi, Nagy, Kalászi, Csóka. Edző: Tarnóczi András.
Gólszerzők: Glonczi (5 ), Krajnyák T., Mikó, Stefán, Kiss, Török, Agárdi, ill. Tarnóczi.
Jók: az egész csapat, ill. senki.

Füleki János: Viharos szélben megérdemelt győzelmet arattunk egy sportszerű ellenféllel szemben, most kell szerénynek maradni, és tovább küzdeni a céljainkért amik ősszel még álom szintjén is irreálisnak tűntek.
Tarnóczi András nem nyilatkozott.


Aszaló U19 - Mezőkeresztes U19: 9-0 (1-0)
Aszaló, 20 néző. V.: Kovács

Aszaló: Kádas - Lakatos, Czimbalmos, Kárpáti, Gáspár - Bátkai, Szabó, Kiss, Füleki - Glonczi, Homonnay (Bangó). Vezetőedző: Kovács Krisztián
Gólszerzők: Glonczi (4), Bátkai (2), Homonnay, Füleki, Bangó

Ifistáinknak sem okozott különösebb gondot a három pont megszerzése. Az első félidei vékonyka 1-0 után a második játékrészben elkezdtek futballozni fiataljaink, aminek további 8 gól lett az eredménye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése