2014. február 28., péntek

A 13. helyről folytatjuk


 Szombaton 14:30-kor újra útjára indul a labda a megye megannyi pályáján, így többek között Aszalón is. Csapatunk a tabella 8. helyén álló Emődöt fogadja hazai pályán, míg a mieink a tabella 13. helyéről várják a folytatást. Füleki János együttesére kemény tavasz vár ugyanis feltett szándéka együttesünknek felzárkózni a középmezőnybe, ennek megfelelően történtek erősítések is, persze az érkezők mellett akadtak távozók is az együttesünktől.
 Kezdjük az új igazolásokkal: öt új játékos érkezett a téli holtszezonban csapatunkhoz, akikkel minőségben minden bizonnyal erősödött a keret. Az ősszel kiderült, hogy elsősorban a támadószekció szorul megerősítésre, így ennek megfelelően középpályások és támadók érkeztek.
 A játékosok neve után zárójelben a bajnoki mérkőzéseken viselt szám szerepel.

Ádám Attila
 Ádám Attila (30) a télen igazolt Tomor-Lakra, és némi egyeztetés után kerül kölcsönbe csapatunkhoz, a szíves együttműködéséért köszönet jár a laki vezetőknek. A fiatal ballábas középpályás elsősorban a középpálya baloldalán vethető be. Gyorsaságával és harcosságával pedig hamar bizonyította képes lehet megoldani ezen a poszton a problémákat.

Kiss Elemér
 Előtte kaphat szerepet - nem véletlenül - a jövőben a második új igazolás, Kiss Elemér (97). Ő ugyanis korábban már Tomor-Lakon, legutóbb pedig Bereten is együtt játszott Ádámmal, így alighanem jól ismerik egymást, sőt korábban Homrogdon is szereplő fiatal támadó a két Krajnyák számára sem lesz ismeretlen.

Lencsés Gergő
  
Lencsés Gergő (92) neve ismeretlen lehet sokak számára. Pedig a 22 éves jobblábas futballista névjegyét már letette a megyei I. osztályú Encsben. Érdekesség, hogy 2011. október 22-én megrendezett Aszaló-Encs bajnokin Halmajon kiállították második sárga lappal. Ő a középpályán és a támadósorban is bevethető, legutóbb Garadnán szerepelt.

Mikó Norbert (77) neve már ismerősebb lehet sokak számára, elvégre ő a rutinosabb futballisták közé sorolható. Közel a negyvenhez is még segítségére lehet a csapatnak, akár középhátvédként, akár támadóként.



Papp József


Az utolsó újonc, sem lehet annyira ismeretlen. A pályafutását 2003-ban Aszalón kezdő Papp József (8) Ináncsról érkezett a télen. A 29 éves ballábas futballista is több poszton bevethető.

 Érdemes megemlíteni továbbá azt az Abonyi Lászlót (89), akinek ugyan a játékjogát már nyár óta a birtokolta egyesületünk, korábban kialakuló vállsérülése azonban az ősszel hátráltatta abban, hogy pályára léphessen, de a tavasszal már ő is játékra jelentkezik.
 Visszatér továbbá az őszi szezon első felében kiemelkedően teljesítő Krajnyák Balázs is.


Ami a távozókat illeti: távozik a csapat házi góllövőlistáját vezető Horváth Lajos, aki visszatér Alsóvadászra. Füleki Csaba is visszatér előző állomáshelyére, Ináncsra. Vele tart Román Sándor is, míg Tóth László Gábor az Encs II-ben próbál szerencsét. A fiatal Buri Márió pedig úgy döntött, hogy a megyei I. osztályú Encs ifjúsági csapatában folytatja.
 Hozzátartozik még az távozók listájához, hogy ifjúsági csapatunkat is elhagyta két alapember. Ádám János Gergő és Glonczi László is Halder Péter csapatában folytatja pályafutását.
Ifjúsági csapatunkat érinti két rendkívül fiatal játékos igazolása, Kiss Dániel és Tóth Zoltán is nálunk kezdi meg labdarúgó pályafutását, előbbi minden bizonnyal be is mutatkozik a hétvégén. 

Mindannyiuknak az Aszalói Sportegyesület köszöni szolgálatait, további pályafutásukhoz pedig sok sikert kívánunk!

Érkezett: Ádám Attila (Tomor-Lak - kölcsönbe), Kiss Elemér (Beret SE), Lencsés Gergő (Garadna), Mikó Norbert (Sajóvámos), Papp József (Ináncs KSE)
Távozott: Buri Márió (Encs U19), Füleki Csaba (Ináncs KSE), Horváth Lajos (Alsóvadász), Román Sándor (Ináncs KSE), Tóth László Gábor (Encs II.) 


2013/2014-es bajnokság tavaszi szezon teljes kerete: 
Kapusok: Kádas Csaba, Korály Gábor
Védők: Agárdi Zsolt, Balovics Áron, Illés Gábor, Juhász József, Krajnyák Balázs, Papp József, Szászfai Krisztián 
Középpályások: Ádám Attila, Glonczi Károly, Kárpáti Ádám, Krajnyák Tamás, Stefán Szabolcs, Török Gábor
Támadók: Abonyi László, Kiss Elemér, Lencsés Gergő, Mikó Norbert

Vezetőedző: Füleki János

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése