2013. szeptember 30., hétfő

Vereség Tiszakesziben


 A 7. fordulóban újabb vereséget szenvedett csapatunk, ezúttal Tiszakesziben.
Tiszakeszi – Aszaló 1-0 (1-0)

Tiszakeszi, 200 néző. V.: Séra.
Tiszakeszi: M. Varga G. – M. Varga Cs., Molnár, Borza, Váradi, Róth, Kerekes, Bubenkó, Szabó N. (Szabó V.), Egyed, Sepsi. Edző: Molnár János.
Aszaló: Korály – Juhász, Agárdi, Szászfai, Buri, Kárpáti, Tóth, Füleki, Krajnyák, Török, Stefán. Edző: Füleki Csaba.
G.: Egyed. Jók: M. Varga Cs, Borza, Váradi, Molnár, Bubenkó, Sepsi, ill. Agárdi, Szászfai, Tóth. Ifi: 2-0.

2013. szeptember 26., csütörtök

Egyelőre mélyponton

Fel kell rázni az együttest Füleki Jánosnak

A 6. bajnoki forduló után a tabella 14. helyén szerénykedik együttesünk. A hat találkozóból mindösszesen egyet sikerült győzelemmel zárni, ami elmarad az eddig elvártaktól. Remélhetőleg minél hamarabb összekapja magát csapatunk, amihez elsősorban elöl, előrefelé kell határozottabban teljesíteni Törökéknek. 

2013. szeptember 25., szerda

Séra fújja a sípot!



 A szombati bajnoki találkozón, Tiszakesziben Séra János lesz a játékvezető. Asszisztensei Szoboszlay Péter és Flech Ádám lesznek.

2013. szeptember 24., kedd

Ongát fogadjuk a kupában!


 A Magyar Kupa 2. fordulójában a többek közt Tóth Norbertet és Gierling Csongort is foglalkoztató Onga együttesét fogadjuk hazai pályán október 9-én, szerdán 15 órától.

2013. szeptember 22., vasárnap

Sima vereség hazai pályán


A 6. fordulóban hazai pályán fogadta csapatunk Szirmabesenyő együttesét. Bár a találkozón Füleki Csaba révén vezetést szereztek a mieink, az elmúlt héthez hasonlóan nagyon hamar jött a válasz, míg a második félidőben kedvenceink felé nőtt az ellenfél.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2013. szeptember 16., hétfő

Ismét egy büntető jelentette a vesztünket

 A vasárnapi napon Bükkzsércen lépett pályára csapatunk a megyei II. osztály 5. fordulójában. A festői környezetben, kiváló minőségű pályán egy erősen kérdőjeles bírói ítélet következtében megadott, majd értékesített büntető döntötte el a három pont sorsát, így csapatunk harcosságának ismét nem lett pontokban mérhető eredménye.

2013. szeptember 13., péntek

Horváth: 3 mérkőzés!



Az elmúlt hétvégén, hazai pályán a 72. percben kiállított Horváth Lajost három mérkőzéses eltiltással sújtotta a Fegyelmi Bizottság.

2013. szeptember 12., csütörtök

Tóth fújja a sípot!


A hétvégi Bükkzsérc elleni mérkőzés játékvezetője a fiatal Tóth Márton lesz. Asszisztensei Matlyák József és Nagy Gábor lesznek.

2013. szeptember 11., szerda

Továbbjutott csapatunk a Magyar Kupában


 Stefán Szabolcs duplájával és Török Gábor góljával, sima 3-0-s győzelemmel jutott tovább csapatunk a Magyar Kupa első fordulójában a megyei III-as Korlát otthonában.

Korlát - Aszaló: 0-3 (0-1)
Korlát, 50 néző. V.: Turnyánszki

Korlát: Szabó -  Opalkó, Hornyák, Kiss, Járai - Kónya, Németh, Mata, Luczi - Horváth, Tóth
Aszaló: Korály (Kádas) - Juhász, Szászfai, Illés (Tóth V.), Krajnyák B. (Balovics) - Krajnyák T., Stefán, Török, Buri - Füleki, Tóth L.
Gólszerzők: Stefán (2), Török

2013. szeptember 9., hétfő

Kiesik a gólfelelős


 Negyedik bajnoki meccsén harmadik vereségét szenvedte el csapatunk immár hazai pályán Szentistván ellen. A találkozón Horváth Lajost a 72. percben kiállította a játékvezető, így ő a második aszalói játékos, aki idő előtt mehetett zuhanyozni a négy forduló alatt. Ügyét csütörtökön tárgyalja a fegyelmi bizottság. 

2013. szeptember 8., vasárnap

Nem vált be a hazai pálya...

Krajnyák Balázs mérkőzések óta a csapat egyik legjobbja

A 4. fordulóig kellett várni az aszalói szurkolóknak, hogy végre hazai környezetben láthassák - vannak akik először - újjáalakult csapatunkat. Hiába azonban a nagy előkészületek a pálya környékén, az öltözőn belül továbbra sem sikerült rendet tenni, ugyanis az elmúlt hétvége után ismét, 1-0-ra kapott ki együttesünk, egy verhető ellenféllel szemben.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2013. szeptember 6., péntek

Korláton a Magyar Kupában!


Az elmúlt évekhez eltérően, már az ősszel megrendezésre kerül a Magyar Kupa első megyei selejtezője, ahol a mieink a megyei III. osztályú Korlátra látogatnak jövőhéten szerdán (szeptember 11.). A mérkőzést 16:30-kor rendezik.

Vass fújja a sípot!


A hétvégi Szentistván elleni mérkőzés játékvezetője Vass László lesz. Asszisztensei Mező Imre és Gál Szilárd lesz.

Kettős vereség

Mezőnagymihály - Aszaló: 1-0 (0-0)
Mezőnagymihály, 100 néző. V.: Szobóczki

Mezőnagymihály: Gulyás - Szarvas, Moroncsik, Farkas, Németh (Tóthpál) - Nagy, Kiss, Lázár (Vásárhelyi), Lakatos - Kállai (Vályi), Kun. Vezetőedző: Holló Ferenc
Aszaló: Korály - Juhász, Szászfai, Balovics, Krajnyák B. - Glonczi (Nagy), Török (Buri), Stefán, Krajnyák T. - Horváth, Füleki (Illés). Vezetőedző: Füleki János
Gólszerző: Kiss
Kiállítva: Balovics (70. perc)
Ifi: 2-0

2013. szeptember 1., vasárnap

Szobóczki fújja a sípot!


 Szobóczki Csaba lesz a mai mérkőzés játékvezetője. Asszisztensei Szlávik Viktor és Szemerczki Erik lesznek.

Horváth két meccs, három gól


Horváth Lajos nem csak a házi góllövőlistán, hanem a megyei II. osztály közép csoportjának góllövőlistájának is az élére állt két fordulót követően! Stefán Szabolcs második gólpassza mellé, második figyelmeztetését is összeszedte.