2013. március 30., szombat

Nyékládháza ellen megszakadt a rossz sorozat!

Bohus tarthatatlan volt!

 A 20. fordulóig kellett várni az első tavaszi győzelemre csapatunknál. A négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatnak Nyékládháza ellen vetettek véget kedvenceink, végre! A hét közepén változás történt a szakmai stábban, ugyanis Lövey Lajos a Bogács elleni vereség után feladta részéről a játékosedzői szerepet, a stafétabotot pedig újra a tavaly tavasszal búcsúzó Barcsa László vette át. A héten eszközölt változtatások, beszélgetések úgy néz ki jó hatással voltak a csapatra, s ha az eredmény csak nehezen is fordult a mi javunkra, a mutatott játékban már volt némi elképzelés, ezt nyilván elősegítette az is, hogy Diósgyőrben ha nem is jobbik, de műfüvön került megrendezésre a mérkőzés.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2013. március 29., péntek

Változás!

Műfüvön fogadjuk a nyékieket

Megváltozott a 20. forduló lebonyolítása, részünkről. Lévén, hogy a pálya állapota nem tenné lehetővé két egymás utáni mérkőzés gondtalan lebonyolítását a vezetőség más megoldás után nézett, s így a Labdarúgó Szövetséggel és Nyékládházával is megegyezvén Diósgyőrbe kerül át a bajnoki mérkőzés 12 órai kezdettel. Az ifjúsági mérkőzés elmarad, az közös megegyezés alapján valamely későbbi időpontban kerül majd megrendezésre.

2013. március 26., kedd

Rég nem tapasztalt sorozat...

Bogács Termálfürdő – Aszaló 3-0 (2-0)
Mezőkövesd, 100 néző. V.: Kujbus.

Bogács Termálfürdő: Bukta – Béres, Nagygyörgy, Huszár (Veres R.), Galambos, Dudás, Kovács (Pál), Somogyi, Kiss, Kémeri (Veres V.), Szeberin. Edző: Nyikes István.
Aszaló: Lövey – Pecsenye, Konkoly, Búri, Tóth N. (Stefán), Sikorszki, Bohus, Horváth, Vécsi, Halder, Lázár (Füleki). Játékos-edző: Lövey Lajos.
G.: Szeberin (2), Somogyi.
Jók: Szeberin, Somogyi, Dudás, Nagygyörgy, ill. senki.
Ifi: 1-1.

Nyikes István: – Az első félidőben jól futballozva szereztünk két gólt, a másodikban már csak lelkesek voltunk, de így is összejött az újabb gól. Megérdemelt győzelmet szereztünk, további sok sikert az ellenfélnek.
Lövey Lajos: – Hihetetlen számomra, hogy az utóbbi három mérkőzésből csak ennyit tudtunk kihozni. Kiváló volt a játékvezetés, gratulálok az ellenfélnek.

2013. március 22., péntek

Megrendezik a 19. fordulót!


Meghozta döntését a Versenybizottság: eredeti időpontban, eredeti helyszínen megrendezésre kerülnek a 19. forduló mérkőzései, ha csak a játékvezetők a helyszínen másképp nem döntenek.
Lévén, hogy a mieink a mezőkövesdi műfüves pályán játszanak, aligha lesz akadálya annak, hogy ifistáink 15 órától, míg a felnőtt csapat 17 órától megmérkőzzön Bogáccsal!

2013. március 20., szerda

Kujbus fújja a sípot!


A hétvégi Bogács elleni találkozón a játékvezető Kujbus László lesz. Asszisztensei Dósa Róbert és Dani Zoltán.

2013. március 15., péntek

Elmarad a 18. forduló!


A Versenybizottság a tegnapi Megyei II. osztályú halasztás után, a Megyei I. osztályra is kiterjesztette döntését, így elmaradnak a 18. forduló küzdelmei a rendkívüli időjárás miatt. A pótlásról később születik majd döntés.

2013. március 13., szerda

Oscsenda fújja a sípot!


A hétvégi Abaújszántó elleni bajnoki mérkőzés játékvezetője Oscsenda András lesz. Asszisztensei Gáll Vince és Márkus Péter.

2013. március 11., hétfő

Heti program


 A héten a keddi, szerdai, csütörtöki napokon tréningeznek csapataink, annak jegyében, hogy megszerezzék csapataink az első tavaszi győzelmüket. A felnőtt keret kedden és csütörtökön 16 órától, míg az ifjúsági csapat szerdán 16 órától edz az aszalói futballpályán. Hétvégén már egy félórával később kezdődik a bajnoki, így 13 és 15 órától játszanak kedvenceink hazai környezetben, Abaújszántó ellen.

2013. március 10., vasárnap

Újabb vereség

Varga ismét piros lapot kapott

Szombaton Sárospatakon vendégszerepelt csapatunk. A kiesés ellen menekülő hazaiak a találkozó nagy részében jobban játszottak, míg a mieinket újra nem segítette a szerencse, mi sem bizonyítja ezt jobban hogy a második félidőben több kapufát is lőttek a mieink, többek között a 90. percben is. Azonban gól a 3 pontot érő találatot Sárospatak szerezte a 92. percben, így újra pont nélkül maradt csapatunk, és ami még inkább aggasztó: a visszatérő Varga Dávidot újra kiállították, valamint Meczkó is idő előtt mehetett zuhanyozni.

Sárospatak – Aszaló 3-2 (2-1)
Sárospatak, 50 néző. V.: Nagy L.

STC: Nagy I. – Balla, Kerékgyártó, Solymosi, Takács, Poroszka, Bodnár (Bartkó), Kovács Sz., Tóth Á., Leitner (Tóth L.), Budai (Köteles). Edző: Vachter Tamás.
Aszaló: Lövey – Búri, Gál, Meczkó, Konkoly, Sikorszki, Varga, Horváth, Bohus (Pecsenye), Vécsi, Halder (Füleki). Játékos-edző: Lövey Lajos.
G.: Leitner, Budai, Köteles, ill. Vécsi, Varga.
Kiállítva: Meczkó (57.), Varga (89.), Balla (90.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Ifi: 1-1.

Vachter Tamás: – Gratulálok a csapatomnak!
Lövey Lajos: – Sajnos ma a csapat nagyot hibázott, de ez akkor is a mi csapatunk, és akkor is, amikor kimagasló teljesítményt nyújt! Soha nem történi semmi véletlenül, mindennek megvan a miértje.

2013. március 2., szombat

Győzött a "Göndör-taktika"

Gál és Bohus is jól mutatkozott be

A 16. fordulóval folytatódott a bajnokság három hónapos pihenőt követően, ahol is kedvenc csapatunk hazai pályán, megújult öltözőjében fogadta a rivális BTE Edelényt. Tétmérkőzésen bemutatkozott nálunk Gál Ferenc - aki kitűnően oldotta meg a rábízott középhátvéd posztot, valamint passzaival rendre jól indította társait, és ugyancsak tétmeccsen először húzta magára az aszalói mezt Bohus Péter, aki pedig Horváth beadása után alacsony termete ellenére a találkozón egyetlen gólunkat szerezte, de a bal szélen többször is ügyesen hagyta ott védőjét. Azonban hiába mindez, az edelényiek főleg az első félidőben megmutatták színészi tehetségüket, aminek Tóth Norbert lett leginkább áldozata, őt ugyanis már a 40. percben kiállította Séra játékvezető. A második félidőben hiába játszottak jobban a mieink 10 emberrel, a nyílt védekezésnek meg lett az eredménye, és míg a vendégeknek sikerült a kapuba találni, nekünk rendre kifelé pattant...
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2013. március 1., péntek

Séra fújja a sípot!


A tavaszi szezon nyitómeccsén Séra János fog bíráskodni. Asszisztensei Horváth Géza és Dorogi II. László.
 Ide tartozó sajnálatos információ még, hogy lesznek bőven hiányzók az Edelény elleni találkozón. Eltiltás miatt ugyanis nem szerepelhet Varga Dávid, míg öt-öt sárga lapot összegyűjtött az utolsó fordulóban Sikorszki Péter és Konkoly Krisztián egyaránt.