2013. július 20., szombat

Magabiztos győzelem

Horváth Lajos, alias "Rinti", két gólt szerzett

 Lejátszotta második felkészülési mérkőzését is csapatunk Abaújszántón. Megszokottan jó környezetben, kiváló fogadtatásban volt része a mieinknek. Ugyanakkor nem volt hálás vendég a Füleki János vezette alakulat. Az első félidő ha ugyan nehezen is indult, de szinte 100%-s helyzetkihasználással bírtak Szászfaiék. Az első négy igazi akció ugyanis 4 gólt eredményezett, mégis a szünetre 5-0-val vonultak a csapatok. A második játékrészben már visszafogottabb volt a társaság, csupán egyetlen találat esett a szántói kapuba, ugyanakkor számtalan ziccer maradt büntetlenül.
 A csapatban feltűntek új arcok: Kópé Tibor Homrogdról, Horváth Lajos Alsóvadászról, míg a korábban már az aszalói ificsapatban szereplő Illés Gábor legutóbb Tomor-Lakban szerepelt.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!


 A mérkőzés csak úgy, mint egy héttel korábban, most is nehézkesen indult, de miután eltelt az első 10 perc rendeződtek a sorok. Egy gyors kontra után meg is szerezték a vezetést a mieink: Füleki Csaba baloldali beadását Horváth Lajos fejelte a felső lécre, onnan pedig befelé perdült a labda. 0-1. Nem sokkal később Balovics Áron indítását követően már Füleki Csaba maga volt a befejező ember és egy az egyben nem hibázott. 0-2. Ezután Korály Gábornak akadt dolga, aki bravúrral tolt a felső lécre egy szántói szabadrúgást. Krajnyák összjátékot követően az idősebbik testvér, Krajnyák Tamás futott el a bal szélen, középre adását Horváth teljesen üresen vette át, és bár kissé érdekesen lőtte el a labdát 16 méterről, a labda a hálóba kötött ki. 0-3. Majd Illés Gábor indítását Füleki Csaba tette maga elé, és okosan gurította el a kapus mellett a labdát. 0-4. A félidő vége előtt nem sokkal aztán Krajnyák Tamás húzott befelé, majd jó 18 méterről lőtte ki a kapu jobb oldalát, ezzel lett 0-5 az eredmény a szünetre.
 A második játékrészben számos helyzetet alakítottak ki a mieink. Viszont élénkebbé váltak a hazaiak is a kapu előtt, ennek eredménye lett egy szépítő találat: egy baloldali beadást Krajnyák Balázs nem tudott időben kirúgni, a hazaiak támadója pedig lelopta a labdát az ötösön belül védőnk lábáról és a kapuba lőtt. 1-5.  Nálunk mesterhármast szerezhetett volna akár Füleki Csaba, vagy Horváth Lajos is, de volt még nagy helyzete Balovicsnak és Burinak is. Utóbbinak mentségére szóljon, hogy egy találatot így is szerzett, miután egy kiugratás követően elhúzta a kapus mellett a labdát, majd az üres kapuba lőtt. 1-6. Egy hazai akció végén még egy találatot szereztek a szántóiak, így alakult ki a 2-6-s végeredmény.

Abaújszántó - Aszaló: 2-6 (0-5)
Abaújszántó, 20 néző

Aszaló: Korály Gábor (Kádas Csaba) - Juhász József, Szászfai Krisztián, Krajnyák Balázs - Illés Gábor, Balovics Áron - Stefán Szabolcs, Kópé Tibor (Buri Márió), Krajnyák Tamás - Füleki Csaba, Horváth Lajos (Szabó Krisztián). Vezetőedző: Füleki János

Gólszerző: Horváth (2), Füleki (2), Krajnyák T., Buri 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése