2013. július 29., hétfő

Hidasnémeti is kipipálva!

Glonczi két góllal tért vissza

 Megnyerte harmadik felkészülési mérkőzését is csapatunk, ezúttal Hidasnémeti otthonában. A találkozót a rettentő hőség ellenére jól kezdték a mieink, ennek ellenére a hazaiak szereztek vezetést egy gyors kontra után. Az átigazolási szezonban minden bizonnyal Kiskinizsről hazatérő Glonczi Károly azonban gyorsan egyenlített, sőt, egy jobboldali lecsúszott beadása megtréfálta Bónit, így a vezetést is magához vette Füleki János csapata. Változatos játék folyt, nagyobb és több lehetősége volt a ugyan Szászfaiéknak, de gól csupán egy született az első félidőben, Horváth Lajos emelte át mesterien a kifutó kapus felett a labdát.
 A szünet után visszaesett csapatunk játéka, de miután megtalálták a ritmust Tóthék, újra ziccerek sorát sikerült kialakítani, ami bosszantó - kihasználni szinte egyet sem sikerült. Csupán Tóth István volt eredményes, akinek 20 méteres lövése a kapufáról pattant a kapuba. A találkozó végén még szépített a hazai csapat, így végül 4-2-es aszalói győzelemmel zárult a találkozó.

Hidasnémeti - Aszaló: 2-4 (1-3)
Hidasnémeti, 35 néző.

Aszaló: Kádas - Juhász, Szászfai, Illés, Stefán - Glonczi (Nagy), Tóth I., Kópé (Szabó), Krajnyák T. - Füleki Cs. (Buri), Horváth (Tóth L.)

Gólszerzők: Glonczi (2), Horváth, Tóth I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése