2013. május 26., vasárnap

Nehéz szülés volt...

Halder ezúttal duplázott

 A 28. fordulóban az utolsó helyen tanyázó Szendrő otthonába látogatott csapatunk. Meglepően jól kezdtek a mieink, ugyanis Bohus és Halder révén már a 7. percben 0-2 állt a képzeletbeli eredményjelzőn, majd nem sokkal később Ádám csinált bolondot a komplett védelemből, szépítvén az eredményen. Sokáig csak szenvedtek a mieink, és bizony nem volt megnyugtató az egy gólos előny, a szünetig azonban ez már nem változott. A második játékrészben az idő múlásával egyre inkább fáradtak a vendéglátók, kedvüket tovább ronthatta Halder hatalmas gólja, támadónk a baloldalról befelé húzva, jó 25 méterről rúgta ki a hosszú felső sarkot úgy, hogy a labda a kapufáról vágódott a hálóba. Ez volt a találkozó legszebb és egyben utolsó gólja, így a mieink három ponttal távoztak Szendrőből.
 Ifistáink gólzáporos, 8-0-s győzelmet arattak.

Szendrő-Aszaló 1-3 (1-2)
Szendrő, 200 néző. V.: Szuromi

Szendrő: Ihász - Jancsurák, Szajkó, Bitó, Fülöp - Ruszó (Kiss I., Lakatos), Ádám, Beri, Kálló J. (Szkiba) - Kálló K. (Veres), Kiss G. 
Aszaló: Lövey - Pecsenye, Varga, Meczkó - Buri (Tóth), Konkoly (Stefán) - Horváth, Vécsi, Sikorszki, Bohus (Orlóczki) - Halder

Gólszerző: Ádám ill. Halder (2), Bohus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése