2013. április 21., vasárnap

A nagy akarásnak... 1 pont lett az eredménye

Nagy küzdelem zajlott!

 A 23. fordulóban Encs csapata látogatott Aszalóra. Kedvenceink a szerdai szenvedés után, ezúttal az első perctől kézbe vették az irányítást, és nagy küzdeni akarással játszották végig a mérkőzést. Igazán nagy helyzetet kialakítani azonban nem sikerült sem az első, sem a második félidőben. Sőt, Gregó Imre a 64. percben Encsnek szerzett vezetést, amire válasz ismét a végjátékban érkezett. Pecsenye egyéni szólója után, jó 24 méterről rúgta ki a bal felső sarkot, így sikerült otthon tartani egy pontot a nagy szélben.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Aszaló – Encs 1-1 (0-0)
Aszaló, 55 néző. V.: Molnár.

Aszaló: Lövey – Konkoly, Varga D., Meczkó, Buri (Tóth N.), Halder, Sikorszki (Orlóczki), Vécsi, Bohus, Horváth (Pecsenye), Lázár. Edző: Barcsa László.
Encs: Braun – Orosz, Molnár, Tóth (Gresó), Galyas, Kecskés, Czernai, Lencsés, Kádár, Fülöp, Gregó (Nyitrai). Edző: Kőrössy Pál.
G.: Pecsenye, ill. Gregó.
Jók: Varga, Konkoly, Meczkó, Sikorszki, ill. az egész csapat.
Ifi: 1-0.

Barcsa László: – Igazságos eredmény született kutya gyenge játékvezetés mellett.
Kőrössy Pál: – Irreális időben, irreális talajon irreális játékvezetés, bravúros eredmény.

10 megjegyzés:

  1. Érdekes felfogásba irányítja csapatát Barcsa "mester"! Sehogy....
    Már várható volt,hogy beleköt a bírókba. Ilyen hozzá állással nem lehet valaki csapatvezető...Ja,a vitatott szituáció előtt meg les volt(pont ott álltam),így teljesen jól járt el a bíró,hogy tovább ment a játék,és nem ítélt semmit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Pali persze Te már csak tudod,egyik hibát a másikkal mióta lehet korrigálni???ha les volt lekell fújni,nem pedig az elmaradt jogos büntetőt ezzel magyarázni....kevés jó játékvezető van a megyében,de sok olyan gyenge fasz mint amilyen Te voltál aki a kezdőkörben élte le az életét...

      Törlés
    2. A les az les! Azzal vitatkozni nem lehet. Akkor hibázott volna,ha megad egy műesést,amit még egy leshelyzet előzött meg,akár Pali,akár Laci vagyok )))

      Törlés
  2. Nem értem Barcsa nyilatkozatát! Ha igazságos volt az eredmény,akkor a jv jól vezette a találkozót. Vagy,ha kutyául vezette,de akkor nyernünk kellett volna,mert ezt,és ezt nem adta meg,vagy mert nem fejelt gólt a spori az ellenfélnek! Szerintem van ellentmondás a nyilatkozatában. Igaz azt azért meg se merem említeni,hogy egy tartalékos Encset nem megverni az azért ciki! Amúgy meg az ilyen nyilatkozataival többet árt a csapatnak mint hinné. De biztos igaza van,ha úgy sem érdekli az egész Aszalói foci. Csak remélem saját érdekében,hogy nem ment a sporik után kocsival,és nem szorította le őket az útról,mint az előző csapatánál!

    VálaszTörlés
  3. Ne bántsátok a Barcsa Lacit! Kevés olyan ember van,aki még fizet is azért,hogy edző lehessen! Ő ilyen!!! ))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon egyetértek veled, de itt már senkinek semmi nem jó.Lassan nincs kiért és nincs miért.

      Törlés
  4. Lehet Barcsa Lacit baszogatni,de azért azt hiszem,hogy senki nem vitatja azt el,hogy az Aszalói foci csapat akkor ért,el igazi sikereket amikor Ő volt.Ő csinált CSAPATOT.Akkor hibázott nagyot amikor felállt a kispadról,mert ha Ő marad akkor még mindig az élmezőnyben van a csapat.Arról viszont senki nem ír,hogy az új edzőpáros mit hagyott maga után. Sajnos vannak egyéb problémák is,uggyan úgy mint a magyar fociban,csak eggyet a sok közzül addig amig a nevet ismerjük el nem a teljesitményt addig nagy eredményeket nem lehet várni. Annak a fasznak üzenem,hogy ha valaki szereti a focit az miért bün? És ha tényleg fizet azért,hogy edző lehessen meg kellene köszönni nem gúnyolni.Lehet,hogy még jegyetsem váltottál mert nem volt 300.-FT a zsebedbe,de a pofád neked volt a legnagyobb.

    VálaszTörlés
  5. Akkor emlékezz kicsit jobban...

    VálaszTörlés
  6. Sajnos elfogytunk.Többek között fenti és korábbi megjegyzések miatt is.Nem lenne szabad, hogy foci erről szóljon.A marakodások,gunyolódások nem segítik előre a foci ügyét.Sokan arra nem képesek,hogy a jegyüket megvegyék, de közben a szponzoroktól százezreket várnak és csodálkoznak ha nincs.A pályán nem teljesítők,a vitatkozni vágyó drukkerek,tisztelet a kívételnek de egyes játékvezetők,nem teljesen a focit képviselő csapatvezetők,a pénztelenség mind mind a foci ellenségei.A jóhiszemű tenniakaró meg csak csodálkozik, hogy nem bír el ezekkel az elemekkel.

    VálaszTörlés
  7. Hemi barátom merre vagy?

    Üdvözlettel:
    Mai nagydíj
    :)

    VálaszTörlés