2013. január 5., szombat

Teremtornán jártak fiataljaink!


Már a pénteki napon megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra ifjúsági csapatunk. Füleki János vezérletével az általános iskolában fociztak egymást közt a fiataljaink, készülvén a szombati napra, amikor is a Szikszó Városi Sportcsarnokban vettek részt, a Berki László által szervezett barátságos teremtornán. Fiataljaink először szerepeltek közösen ilyen események. A legfőbb szabályok a következőek voltak: 5+1 fő, 2x15 perc, kézilabdakapu.
 Az első meccsen a hajrában bukták el fiataljaink a mérkőzést a végső győztes "Sziszi" névre keresztelt szikszói fiatalok ellen 2-1-re. Majd rögtön a, mondhatni homrogdi felnőtt csapattól kaptak ki 7-0 arányban a mieink. Két mérkőzéses szünet után következtek a "Tóthék". A többek között a tavalyi felnőtt csapatunkból távozó Tóth Lászlót, Jakab Gyulát is soraiban tudó -továbbá Illés Máté, Török Gábor, Komjáti Dániel - hogy csak az ismertebbeket említsük - társaságtól tisztes helytállással 4-1 arányban kaptak ki fiataljaink. A 3. helyért játszott mérkőzésen újra a homrogdiakkal játszottak a mieink, és ezúttal már nagyon szoros meccsen a végjátékban szenvedtek vereséget 6-5 arányban. A döntő mérkőzésen már előtörtek az indulatok, végül 1-0 arányban a szikszói fiatalok diadalmaskodtak Tóthék ellen.

A csapat tagjai: 
Kapusok: Gazsi Ádám, Kádas Csaba - Mezőnyjátékosok: Ádám János, Bangó József,  Czimbalmos Dávid, Füleki Dávid, Gáspár Zsolt, Glonczi Gergő, Horváth Gergely, Juhász József, Kárpáti Ádám, Stefán Szabolcs, Szabó Krisztián

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése