2012. június 29., péntek

"Nagyszerű csapategység alakult ki!"

Luhály István és Barcsa László is tevékeny részese volt a szezonnak!

A 2011/2012-es bajnoki szezon végeztével a csapat az ötödik helyen végzett. A Barcsa László-Luhály István edzőpáros a 27. fordulóig együtt dirigálta a csapatot, majd a sajószentpéteri vereség után Luhály István vette kezébe az irányítást és az ő irányítása alatt fejezte be a felnőtt csapat minden idők legeredményesebb bajnoki szezonját. 

2012. június 26., kedd

Heti program


A héten ifjúsági csapatunk máris elkezdi a munkát, vagy inkább be sem fejezve folytatja? A megfogalmazás mindegy, a lényeg, hogy szerdán 17 órától edzés lesz az aszalói pályán a fiataloknak.
 A felnőtt keretre pedig az évzáró bankett vár 2012. június 30-án a délelőtt körül van érkezés Hidvégardóra.

2012. június 21., csütörtök

Hidvégardón lesz az évadzáró!

Lesz alkalom beszélgetni!

A 2011/2012-es bajnoki év lezárásaként a határ menti Hidvégardón tart évadzáró bankettet a felnőtt csapat. Időpontja: 2012. június 30., szombat 12 órától...

2012. június 17., vasárnap

Történelmi tett?!

Egyikük sem játszotta végig a 90 percet.

Kezdhetnénk így is, de ez már túl általános, hiszen ott a Magyar Kupa brillírozás, ott a Borosi-kupa 4. helye és most itt a 2011/2012-es szezon 5. helye. Nézőpont kérdése, hogy ez milyen eredmény. Ha azt nézzük, hogy 70 megszerzett ponttal lett a felnőtt csapat ötödik, az a tavalyi bajnokságban 2. helyezés, abban a bajnokságban, amelyben a mieink a 9. helyen végeztek. A fejlődés, vagy inkább a javítás szemmel látható, és kézzel fogható. Hogy hogyan végződött a bajnokság a csapat számára? Igazi rangadóval, jó idő, szomszédvár, sok néző, 7 gól, négy kiállítás, tizenegyes, kapufa, mindehhez a teljesítményhez főszerepet vállalt Rendek István bírósporttárs, akinek működése utólag kijelentve csöppet sem volt méltó erre a találkozóra és itt jobb ha be is fejezzük ezt a mondatot.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2012. június 14., csütörtök

Rendek fújja a sípot!


A hétvégi utolsó, komoly téttel bíró bajnoki mérkőzésen Rendek István lesz a játékvezető. Asszisztensei Horváth Géza és Szabó László.

2012. június 11., hétfő

Heti program


A 2011/2012-es szezon utolsó érdemi hete következik, ugyanis a hétvége végeztével véget ér a bajnokság. Viszont nem csak mérkőzésből áll a hét: szerdán 17 órától az ifjúsági csapatnak lesz edzés a futballpályán, míg csütörtökön 18 órától a felnőtt keret tréningezik Aszalón. Szombaton jön a bajnoki idény utolsó bajnokija, a rivális Szikszó-Tomor-Lak ellen hazai környezetben!

2012. június 10., vasárnap

Őrült csata végén, a mieink örülhettek!


Az utolsó előtti fordulóra úgy érkezett csapatunk, hogy egy öt mérkőzéses bajnoki, győzelmi szériával felvértezve, a dobogós helyért harcolva, csak a győzelem elfogadható a forduló megkezdése előtt 3. helyen álló Tállya ellen. A mérkőzés Abaújszántón került megrendezésre, mivel a tállyai pályát felújítják. A mieinknek nem jött jól a hétközi kupa kudarc, ám ezzel mit sem foglalkozva kellett hozzáállni a rendkívül fontos bajnoki mérkőzésnek. A találkozó jó iramban zajlott és több fordulat után, végül kedvenceink bő negyedórával a vége előtt megszerezték a három pontot érő találatot, amellyel a tabellán ugyan nem sikerült előrelépni, mégis jobb előjelekkel mehet neki a társaság az utolsó fordulónak, amely szintén hatalmas összecsapást ígér Szikszó-Tomor-Lak ellen.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2012. június 8., péntek

Megpróbáljuk rápörgetni a fúkat!

Az alábbi linkre kattintva elérhető a videó:
http://videa.hu/videok/sport/mindent-bele-aszalose-aszalo-se-REiVBoNQYZ7cGBKV

Szükség van az összetartásra!

Nagy fújja a sípot!


A hétvégi rangadón, a megye egyik legmagasabban rangsorolt játékvezetője Nagy Róbert lesz. Asszisztensei dr. Varga Zsolt és Takács Dávid.

2012. június 7., csütörtök

Halovány esély volt. Talán...

Szertefoszlott Magyar Kupa álom (fotó: www.boon.hu)

Nyolc percig és egy büntetőig biztos... Szerdán a Magyar Kupa utolsó megyei selejtezőjében Bükkábrány csapatát látták vendégül a mieink. A mérkőzésre sok szurkoló volt kíváncsi, akik viszont kissé csalódottan távozhattak az összecsapás után a pálya széléről. Kedvenceik ugyanis meglepően sima, 5-2-es vereséget szenvedtek úgy, hogy az ábrányiak már a szünetben 4-0-ra vezettek. Megérdemelten. A második játékrészben aztán hamar magukra találtak Lázárék, ugyanis előbb Horváth, majd maga a támadónk volt eredményes. Egy szerencsétlenül megpattanó lövés újra elfújta az esélyeket, ami ugyan visszajöhetett volna, ha Lázár a büntetőt berúgja: nem tette. A csapat így 5-2-es vereséggel búcsúzott az idei Magyar Kupa sorozattól, de nézzük a pozitív oldalát a dolgoknak: inkább most kapjunk fülest, mint az elkövetkezendő két hétvégén.

2012. június 5., kedd

Kálmán fújja a sípot!


A szerdai nagy téttel bíró Magyar Kupa mérkőzéshez, a megye egyik legjobb játékvezetője dukál. A sípmester az a Kálmán Imre lesz, akinek vezetése mellett a mieink a második fordulóban 4-0-val jutottak tovább Trizsen. Most lényegesen nehezebb dolga lesz mint a csapatnak, mint a játékvezetőnek. Asszisztensei Farkas Zsolt és Molnár Gábor.

2012. június 4., hétfő

Heti program


 A héten újra dupla megmérettetés vár felnőtt csapatunkra. Ráadásul nagy téttel bíró összecsapások: szerdán 17 órától a Magyar Kupa országos főtáblájáért megy a harc hazai pályán Bükkábrány ellen, míg szombaton Abaújszántóra látogatnak csapataink, Tállya ugyanis pályafelújítás miatt átmenetileg ott fogadja vendégeit. Az ifjúsági csapatnak csütörtökön 17 órától lesz edzés a futballpályán.

2012. június 3., vasárnap

Hétvégi eredmények


Befejeződtek a 32. forduló küzdelmei. A legnagyobb rangadónak a Tállya-Szikszó-Tomor-Lak összecsapás ígérkezett, amely nagy csatában 2-1-re a hazaiak javára dőlt el. Bükkábrány-Encs végeredménye vízilabdameccsnek is beillett volna, az 5-4-es ábrányi siker tudatában. Sajóbábony Nyékládházán győzött 4-1 arányban. Gönc visszalépése miatt ezúttal Sátoraljaújhely volt a pihenő.
 Vasárnapra négy további találkozó maradt. Felsőzsolcán 2-2-es döntetlent játszott Abaújszántó. Edelényben nagy meglepetésre győzött az MVSC 1-0-ra. Szintén kilenc gólt hozott az Emőd-Sajószentpéter találkozó, azonban jóval nagyobb különbséggel, 6-3-ra nyertek a vendégek. Tiszalúc pedig Mád ellen tartotta 2-0-val otthon a három pontot.

Amikor megéri cipőt cserélni: avagy hogyan fordítsunk meg egy meccset!

Sikorszki első gólját szerezte!

Szombaton újra Aszalón játszott bajnoki mérkőzést csapatunk. A bajnokság hajrájában Ongát látták vendégül a mieink. Luhály István a találkozón nem számíthatott a több hete sérüléssel bajlódó Varga Dávidra, valamint Medve Ádám hiányában cserekapus nélkül voltak kénytelenek nekivágni a meglehetősen szeles találkozónak kedvenceink. Az első félidei kínlódásnak ongai vezetés lett a vége, és a tavaszi szezon közepével ellentétben, ezúttal a második félidőben emberelték meg magukat a fiúk és ha némi szerencsével is de megfordították az eredményt és megnyerték zsinórban ötödik mérkőzésüket!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2012. június 1., péntek

Szoboszlay fújja a sípot!


A hétvégi Onga elleni találkozó játékvezetője Szoboszlay Péter lesz. Asszisztensei Márkus Péter és Dorogi II. László.