2012. január 31., kedd

A címvédővel kezdünk!

Korán kellesz megint kelni...
 A tegnapi nap folyamán megtörtént a Labdarúgó Szövetségben a Borosi-kupa elődöntőjének csoportbeosztása, ahol a mieink a címvédő Tiszaújvárossal (NB3), az NB2-es Mezőkövesddel, az NB3-as Cigánddal, és a két megyei I. osztályú Tállyával, illetve Abaújszántóval kerültünk egy csoportba! Azt már tegnap tudtuk, hogy Tiszaújvárosba kell utaznunk szombaton, az sorsolást azonban ma hozták nyílvánosságra, ami alapján a mieink rögtön a címvédő Tiszaújvárossal kezdik meg a tornát 8:30-kor, míg az utolsó mérkőzést 16:05-kor kezdik meg a mieink Cigánd ellen!

A teljes sorsolás:

2012. január 30., hétfő

Egyszerű mint a 2x2...

NB2, NB3, NB3, Megyei I. Megyei I.: ez az ellenfelek jelenlegi osztálya a Borosi-kupa elődöntőjében, ahol csapatunkat február 4-én Tiszaújvárosba küldték!

Nagy feladat vár a fiúkra!

2012. január 28., szombat

Történelmi tett!

Ez a csapat jutott az elődöntőbe!

 A régóta várt és áhított siker 2012 január 28-án íródott be az aszalói labdarúgás történelemkönyvébe! A szombati napon ugyanis a XVII. Dr. Borosi László Teremlabdarúgó Emléktorna szikszói selejtezőjében, a mieink mindenkit maguk mögé utasítottak, és így jutottak be az elődöntőbe, amely egy hét múlva szombaton lesz, az hogy kikkel és hol, még nincs megválaszolva, de amint megtudjuk jelezzük! A továbbjutásról való döntés, mint ahogy az várható volt az utolsó összecsapásra maradt, ahol a mieink Szikszó-Tomor-Lak ellen kétszer is vezettek két góllal, a vége pedig szoros 4-3 lett, így négy győztes mérkőzéssel zártuk a tornát! Képek a teremtornáról: ide kattintva!

2012. január 27., péntek

Elkezdi az utánpótlás!

Vasárnap 9 órakor elkezdi U19 és U16-s csapatunk is a munkát az aszalói iskola tornatermében.Minden érintett megjelenésére számít Gazsi Barnabás!

Czimbalmos Péter:

"Én is szeretném megköszönni a csapatnak a lehetőséget, hogy itt védhettem és további sok sikert kívánok a bajnokságra! Hajrá Aszaló!" - a Kiskinizsre távozó kapus a csapat Facebook oldalán köszönte meg!

Medve Ádám visszatér!

Medve Ádám
 Megvan csapatunk első téli szerzeménye, a korábban már Aszalón védő kapus, Medve Ádám tér vissza a csapathoz. Az elmúlt héten még csak Lövey Lajos hiányában beugróként védte a gárda kapuját az Encs Város Kupájának mérkőzésein, az ott és főleg a utolsó mérkőzésén mutatott teljesítménye alapján Barcsa László és Luhály István már az öltözőben megemlítette a lehetőséget, amire a 24 esztendős fiatalember igent mondott.

2012. január 26., csütörtök

2012. január 24., kedd

XXVII. DR. BOROSI LÁSZLÓ TEREMLABDARÚGÓ EMLÉKTORNA

Az idén remélhetőleg a végén is lehet örülni!

 Hagyományosan az idén is megrendezésre kerül a Dr. Borosi László teremlabdarúgó emléktorna, amely a Borsod megyei labdarúgás, talán legjelentősebb téli-, illetve teremtornája. A megszokott módszerhez hasonlóan, idén is a döntőbe jutásért, különböző csoportok jöttek létre, ahonnan csupán a legjobb jut be a miskolci fináléba!

2012. január 21., szombat

Újra a második helyen!

 Szombaton újabb felkészülési tornán vett részt csapatunk, ezúttal Encsen, az Encs Város Kupája és egyben a Csiki Ferenc Emléktornán. A múlthét vasárnapihoz képest annyi változott, hogy az akkori tornagyőztes Felsőzsolca helyett, Gönc vett részt a tornán. Csapatunk a rendes játékidőben ezúttal sem szenvedett vereséget, azonban még Göncöt és Ongát simán, addig Szikszó-Tomor-Lakot csak büntetőkkel sikerült megverni, míg Encstől a 9-es párbajban veszítettünk. A tornát a hazai csapat, Encs nyerte, a mieink pedig a múlthetihez hasonlóan a második helyen zártak. A torna legjobb játékosa Lázár Norbert lett! Képek a teremtornáról: ide kattintva!

2012. január 20., péntek

Encs Város Kupája

Ismét teremben bizonyíthatnak!

 Az elmúlt héthez hasonlóan most is egy felkészülési tornán vesz részt felnőtt csapatunk ezzel készülve a jövőhét végén esedékes Borosi-kupára. Ezúttal azonban Encsen, és a szombati napon, az "Encs Város Kupája" elnevezésű tornán lépnek pályára a mieink.

2012. január 19., csütörtök

"Amit elkezdünk, be kell fejezni..."

Varga Dávid
Varga Dávid Horváth Benjáminhoz hasonlóan az elmúlt télen érkezett Göncről. Édesapja, aki a gönci futball első embere, nehezen, de mára elfogadta hogy fia az aszalói mezt húzza magára a hétvégéken. Középpályásunk elégedett a csapattal, önmagával azonban csak félig, de ahhoz hogy teljes legyen az elégedettség, bizony edzésre kell járni...

2012. január 15., vasárnap

Második hely a teremtornán

Második helyezettek lettek!
 Szombaton Szikszó-Tomor-Lak rendezésében, a Borosi-kupára felkészítő teremlabdarúgó tornán vett rész csapatunk. A házigazdák mellett, Encs, Felsőzsolca és Onga képviseltette még magát az eseményen. A mieink közül hiányzott Konkoly és Ónodi sérülés, Bodnár betegség valamint Kosztek munkahelyi elfoglaltsága miatt.
 A csapat azonban így is helytállt és ha nem is a legszebb játékot produkálva, de csak egymás elleni eredmény végett lettek másodikak a mieink Felsőzsolca után. Képek a teremtornáról: ide kattintva!

2012. január 14., szombat

Vezetőedző híján elkezdték

Luhály Istvánnal kezdték a munkát
 Szombaton megkezdte a felkészülést csapatunk a tavaszi szezonra. Barcsa László vezetőedző nem tudott jelen lenni, így az általában vele érkező Buri Attila, Deme Attila, Bodnár Barnabás trió is lemaradt az első foglalkozásról. Az edzést így Luhály István vezényelte le, a megjelenő 14 főnek. A holnapi felkészülési tornát figyelembe véve nem volt annyira pörgős edzés, így a holnapi nap ez nem lehet benne a lábakba.

2012. január 11., szerda

Megyei I. osztályú felkészülési torna

Keménységben és küzdelemben nem lesz hiány!

 Ki? Mikor? Hol? Milyen célból? A január utolsó hétvégéjén megrendelkezésre kerülő, Borosi-teremlabdarúgó emléktornára való felkészülés céljából, öt megyei I. osztályú csapat: Aszaló, Encs, Felsőzsolca, Onga és Szikszó-Tomor-Lak vesz részt, ez utóbbi által szervezett felkészülési tornán, Szikszón a Városi Sportcsarnokban január 15-én vasárnap.

2012. január 10., kedd

„Összefogni – összetartani - összekovácsolódni” - kettő már megvan!

Luhály István

 Luhály István pályaedző a szezon felénél adott interjújában, sikeresen megjósolta, hogy a csapat az ötödik pozícióban várja a telet. Most, hogy véget ért az év, és lassan kezdődik az  új szezon újra megkértük, ossza meg véleményét az őszről, a csapatról és a játékosokról. A jobb és sikeresebb tavasz érdekében, a csapat heti három edzéssel fog felkészülni a pontvadászatra, amely pályaedzőnk szerint akkor lenne igazán sikeres, ha az elkezdett játékrendszer megtanulását tökélyre fejlesztve futna ki a csapat márciusban, a Tiszalúc elleni első bajnokira!

2012. január 9., hétfő

Szombaton elkezdik!

Teremben kezdenek
 2012. január 14-én elkezdi a tavaszi szezonra való felkészülést felnőtt csapatunk. Az első edzésre délután 14 órától kerül sor, az aszalói iskola tornatermében. Nem kell sokat várni az első megmérettetésre sem, hiszen másnap, január 15-én a szikszói Városi Sportcsarnokban mérkőznek meg a mieink egy felkészülési tornán, osztálybéli ellenfelekkel (pl.: Szikszó-Tomor-Lak, Encs, Felsőzsolca).
 Az edzések pontos időpontja jelenleg még kérdéses, azonban a heti 3 edzés garantált, valószínű Hétfő-Csütörtök-Szombat ritmusban!

2012. január 8., vasárnap

"Lesz ez még jobb is"

Horváth Benjámin

Majd egy éve érkezett hozzánk Göncről Horváth Benjámin, aki jól érzi magát Aszalón és bár térdműtéte miatt csak a 9. fordulóban léphetett először pályára, onnantól kezdve visszatért a csapatba a csupa szív középpályás. A téli teremtornák hadán résztvevő játékos Ináncson például a torna legjobbja lett, nagypályán viszont addig nem nyugszik, míg szögletből nem fejel gólt!

2012. január 6., péntek

"Csapatmunka volt"

Meczkó Gergely

2008. január 22-e óta tartozik az Aszalói Sportegyesülethez Meczkó Gergely, mindez idő alatt most mondja el véleményét először a honlap látogatóinak. A balhátvédből lett beállós, elmondja megkedvelte a csapat tengelyében való játékot, azonban az, hogy mit mondanak neki a háta mögül, mégsem izgatja, utalva itt Deme Attilára, akinek az ajtókerettel való kapcsolatáról is szó esik. 

2012. január 4., szerda

"Keményen fogok dolgozni!"

Tóthnak (is) az Abaújszántó elleni győzelem tetszett!
 Fiatal középpályásunk, saját bevallása szerint is felemás félszezont tudhat maga mögött. A csapatot is beleértve három munkahelyen kell megfelelni, így nem könnyű, de igyekszik a hasznára lenni az egyesületnek. Ez már megmutatkozott abba, hogy gólt is szerzett középpályásunk, aki nem tagadta, megtetszett neki a támadó pozíció, így egy jó alapozással, akár ott is a csapat hasznára szeretne válni. Apropó alapozás, a szorgalmasan már elkezdte a felkészülést Tóth Norbert, és a tavasszal szeretne oszlopos tagja lenni a dobogóra tartó együttesnek! Ez a beszéd!

2012. január 2., hétfő

"Mindig a maximumot!"

Buri Attila
Buri Attila a nyáron érkezett csapatunkhoz Tarcalról. Legtöbbször a védelem jobb oldalán kapott szerepet a csapatban, szám szerint tizenhatszor, csupán az utolsó Szikszó-Tomor-Lak elleni 3-0-ra elveszített mérkőzésen nem lépett pályára sárga lapos eltiltása miatt. A célkitűzés tavasszal egyértelműen a dobogó, amelyre bizony keményen fel kellesz készülni. Buri Attilának egész szezonban érződött térdproblémája, így neki az orvos a pihenést ajánlotta a holtszezonra, hogy aztán újult erővel vesse magát a munkába!