2012. szeptember 18., kedd

Fordítva Szikszó-Tomor-Lak ellen!


A 6. fordulóban kerül megrendezésre a bajnokság egyik számunkra legnagyobb presztízzsel bíró mérkőzése. Azonban máris nem lesz szokványos a menetrend, a vendég Szikszó-Tomor-Lakiak kérésére ugyanis felcserélődött a felnőtt és ifjúsági mérkőzések időpontja, így a felnőtt mérkőzést rendezik 14 órától szombaton, míg utána következik 16 órától az ifjúsági mérkőzés!

2 megjegyzés:

  1. De jó volna végre egy olyan meccset játszani ahol csak a játékosokon múlik az eredmény !Sajnos figyelembevéve a szikszói csapat eddig lejátszott mérkőzései utáni nyilatkozatokat,melyet az ellenfelei edzői tettek, valamint csapatunk korábbi mérkőzéseit nagyon csekély esélyt látok erre most is. Majd meglátjuk. Abban biztos vagyok,mint eddig mindíg, hogy mi továbbra is csak a pályán szeretnénk nyerni.A mi lelkiismeretünk nem enged meg mást.

    VálaszTörlés
  2. Pontosan ti vagytok akik a játékvezetőkkel foglakoztok állandóan.Nem bírjátok elviselni a vereséget.Írkáltok itt össze-vissza minden hülyeséget!Nemtudom kinek fújtak a játékvezetők amikor felkerültetek a megyei 1. osztályba.Amikor Edelénnyel ment a harc a felkerülésért a megye2-be.Úgyhogy inkább ne írkáljatok itt a lelkiismeretről!Inkább a pályátokat csináljátok meg cimbora!Mert a tehenek is sírva fakadnának ha azon kéne legelni nekik!Nem még labdarúgó mérkőzést játszani rajta!Állandóan csak a Szikszó-Tomor-Lakkal foglakoztok.Törődjetek a saját csapatotokkal!

    VálaszTörlés