2012. július 12., csütörtök

"Nem lehetünk elégedetlenek"


 Mondta ezt a télen érkező Sikorszki Péter. A tavasszal végig kiegyensúlyozottan teljesítő középpályásunk  minden bizonnyal érezte a felé áradó bizalmat, ami nála befolyásolja a teljesítményét. A tavasszal produkált teljesítménnyel elégedett, azonban a három elvesztett mérkőzés némileg hiányérzetet szül benne. S nem elhanyagolandó, hogy a jövőjét is Aszalón képzeli el!



Fél év után sikeresnek mondható szezont tudhatsz magad mögött. Te hogy látod ezt?
Sikorszki Péter: Én is úgy látom, hogy sikeres volt a tavaszi szezon. Sikerült magam bejátszani a csapatba és a társaság is hamar befogadott.

Korábban azt nyilatkoztad, hogy fontos számodra a bizalom. Nehézkesen lendültél bele az edzőmérkőzéseken, de a bajnokságban egy magas színvonalat hoztál. Ennyire közrejátszik a bizalom, vagy eleinte csak "izgultál"?
S.P.: Számomra mindig is fontos volt a bizalom. Korábbi csapataimnál is, amikor éreztem a bizalmat akkor tudtam olyan játékot nyújtani, amit tudok is valójában.

Hogyan láttad a csapat szempontjából ezt a fél évet? Elégedett vagy az ötödik helyezéssel?
S.P.: 12 győzelem (ebbe a gönci meccs is benne van) 2 döntetlen 3 vereséggel zártuk a tavaszi szezont. Nem lehetünk elégedetlenek erre a félévre. A dobogót végül nem sikerült elérnünk (tudjuk, hogy mindenki ezt tűzte ki célul maga elé télen). De ha azt vesszük, hogy a 3 vereségből egyszer se érdemeltünk vereséget így egy kicsi hiányérzet benne lehet mindenkiben.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy bombagólokat lőttél, már ami a távolságot illeti, 24-25 alá nem adtad. Jól sejtjük, ha a Laknak lőtt gólodra emlékszel inkább?
S.P.: Elég késő szereztem meg az első gólomat az aszalói színekben. Ezt kicsit idegesített is engem, de a csapattársak mindig mondták ezzel ne foglalkozzak, hiszen nem az én feladatom a gólszerzés. Igen a Laknak lőtt gólomra szívesen emlékezem vissza főleg úgy, hogy volt csapattársamnak a laki kapuban álló Simon Imrének sikerült ezt lőnöm.

Ha már Szikszó-Tomor-Lak. A mezőny egyik legjobbja voltál az utolsó bajnokin. Ez volt számodra a legjobb mérkőzés?

S.P.: Sokan mondták, hogy nagyon hajtottam az utolsó meccsen. A remény még megvolt a dobogó eléréséhez az utolsó fordulóban. Mindenképpen meg akartuk nyerni ezt a mérkőzést. Sajnos szerintem nem a pályán mutatott játék döntötte el a 3 pont sorsát, mert aki látta azt a mérkőzést az tudja, hogy mi érdemeltünk volna győzelmet.

A csapat szempontjából melyik találkozót emelnéd ki?

S.P.: A csapat szempontjából mindenképpen a Tállyai meccset emelném ki. Azon a találkozón kijött az igazi csapategység és így tudtunk nyerni egy nagyon jó csapat ellen.

Kedden elkezdődött az alapozás, és jelen voltál az edzésen: biztos a maradásod?
S.P.: Mindenképpen aszalói színekben képzelem el a jövőm. Nagyon jó társaságba kerültem a télen. Mindenkivel elég jó viszonyt ápolok és remélem együtt is marad a csapat.

Csütörtökre, azért remélem gyakorolod, hogy kell a felsőlecet eltalálni!?
(Az edzés azzal végződött, hogy el kellett találni a felsőlecet, így lehetett az öltözőbe menni - középpályásunk utolsóként érkezett be - a szerk.)
 
S.P.: Általában elsőre vagy másodikra eltalálom mindig a felsőlecet. Most nem sikerült ezután nem nagyon vettem komolyan ezt a gyakorlatot.

3 megjegyzés:

  1. Mindenki tudja mit igértünk egymásnak a záró bulin.Mindegy ki mit mondott előtte,ezeket megbeszéltük.Tovább megyünk együtt mindenki ezt akarja.Megbeszéltük! Akkor csináljuk és nyerjük meg a bajnokságot,mert ezt csak is így együtt érhetjük el.Célkitűzés a dobogó ! Kitartást kívánok mindenkinek ezekhez az igéretekhez.Nálam már van referencia.Ha valaki úgy érzi,hogy nem így van, arról beszélnünk kell! Ha valaki még mindíg nem érti,hogy miért maradok, hallgassa meg Tom Jones Az otthon zöld füvén cimű számot akár magyar változatban is !

    VálaszTörlés
  2. Valami lemaradt.Csak azoknak akik esetleg másra gondolnának :SALA 21!

    VálaszTörlés
  3. Fiúk ! Hős Zebrák ! Vasárnap legyen ott mindenki aki komolyan gondolja, vagy kérdései merültek fel a továbbiakkal kapcsolatban.Nekem fontos, hogy Ti mit gondoltok ! Nektek sem lesz jó visszagondolni az aszalói évekre, ha csak küzdötök valahol és eredmény sehol pénz meg az ablakban.ÉRTETEK,ASZALÓÉRT,ÉS EGY KICSIT MINDANNYIUNKÉRT,HA KÉRHETEM!!!

    VálaszTörlés