2012. július 6., péntek

Házasemberként kezdi az új szezont!

Buri harcol

Buri Attila első aszalói szezonját sikeresnek tekintheti. Bár önmagával és a csapattal sosincs megelégedve, minden esetre a bajnokságban elért ötödik helyezés és saját teljesítményére egyaránt nem lehet panasz. Persze az sosem baj, ha az ember maximalista. A szezon végén combhúzódással bajlódó szélső védőnk a nyáron szeretné kipihenni magát, számára azonban a nyári szünet is tartogat szép pillanatokat, ugyanis július 21-én oltár elé vezeti menyasszonyát! Nincs más kötelességünk, mint boldog házas életet kívánni és jó pihenést!



A szezon befejeztével leülepedett mindenkiben az utolsó mérkőzés keltette feszültség. De tekintsük eggyel visszább. Hogyan értékeled a Tállya elleni sikert illetve a Szikszó-Tomor-Lak elleni találkozót?
Buri Attila:  A Tállya elleni mérkőzéskor biztos voltam a győzelemben, azért is készültünk a pezsgővel ( nem mindenki örült neki). Ez a meccs mindenki számára presztízs értékű volt.
  A Szikszó-Tomor-Lak elleni mérkőzésre már sajnos más szájízzel kell gondolnom, mivel nem a két csapat tudása döntötte el a meccs végeredményét. ( aki ott volt, tudja mire gondolok !!!) Sajnos ezen a meccsen piros lapot is kaptam, így az őszi szezont rögtön eltiltással kell kezdenem.

Meg vagy elégedve az ötödik hellyel?
B.A.: Mint már korábban is nyilatkoztam soha nem vagyok elégedett, így jobban örültem volna a dobogó valamelyik fokának ( és ez a cél nem is volt túl messze tőlünk). Bár az 5. hely is nagyon szép, mivel a szezon elején a stabil középmezőnyt céloztuk meg. Remélem a következő bajnokságon már sikerül ott lennünk az első három között.

Hogyan értékelnéd saját teljesítményedet?
B.A.: A teljesítményemről is ugyanazt tudnám elmondani. Soha nem vagyok elégedett, mindig úgy léptem pályára, hogy még többet kell tennem. Ez többé-kevésbé sikerült úgy gondolom. Ezen a hozzáállásomon nem szeretnék változtatni, és ősztől még inkább oda teszem magam.

Melyik számodra a legemlékezetesebb mérkőzés?
B.A.: A malac (agár) elleni győzelem számomra a legemlékezetesebb! Na, de komolyra fordítva a szót a Tállya elleni mérkőzésre emlékszem vissza a legszívesebben, mivel egy fordulatokkal teli meccsen, mi örülhettünk a végén.

A szezon végén többször is panaszkodtál a lábadra. Mi volt a probléma, illetve hogy van ez a sérülésed?
B.A.: Sajnos a lábam még mindig nem az igazi, a combhúzódásom még mindig fáj, mivel sohasem tudom a sérüléseket kipihenni. Most viszont tényleg komolyan veszem, és a szezonkezdésig mindent megteszek azért, hogy a lábam helyrejöjjön.

Hogyan alakul a jövő, aszalói futballista leszel a következő szezonban is?
B.A.: A jövőmet továbbra is aszalói színekben tudom elképzelni. Erre már az évadzáró banketten kezet fogtunk, a szavamat pedig mindig tartom. Remélem a többiek is így éreznek!

Mivel fog telni a rövid nyári pihenő?
B.A.: A nyári pihenő tényleg rövid lesz. Mint az már mindenki előtt ismeretes, július 21-én megházasodom. Most az esküvői előkészületekkel foglalkozunk, később pedig valószínűleg a házunkon lesz egy kisebb felújítás. Azért a pihenésre is szánok egy kis időt! Mindenkinek jó feltöltődést kívánok a nyári szünetre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése