2012. május 23., szerda

Három a négyzeten

Már csak egy lépés az ország: tavaly sikerült!

 Mire ez a matematika? A harmadik lejátszott mérkőzésen, kilenc rúgott góllal léptünk közel az országhoz. A Magyar Kupa ötödik megyei selejtezőkörében, csapatunk harmadszor lépett pályára az idei kiírásban. Mivel Fortuna a megyei III. osztályú Hidasnémetivel sorsolta össze a mieinket, így értelemszerűen utaznia kellett a társaságnak. A hidasnémeti út azonban nem szegte kedvét kedvenceinknek, ugyanis már az első félidőben is előnyre tettek szert Jakab és Konkoly révén, azonban a hazaiak is a kapuba találtak, így 2-1-el vonultak szünetre a csapatok. A második félidőben azonban ismét beindult Lázár, aki három góllal járult a sikerhez. Továbbá Halder Péter is duplázott, míg Füleki Gábor és Kosztek Erik egyszer-egyszer volt eredményes a második félidőben. A vendéglátóknak így most is volt egy találata, így a mérkőzés 9-2-es győzelmünkkel ért véget, ami azt jelenti, hogy a mieink ott vannak a Magyar Kupa megyei selejtezőjének utolsó fordulójában!

Hidasnémeti-Aszaló: 2-9 (1-2)
Hidasnémeti, 200 néző. Vezette: Németh Z.

Aszaló: Lövey (Medve) - Tóth N., Jakab (Horváth E.), Meczkó, Buri - Kosztek (Agárdi), Füleki, Sikorszki (Tóth L.), Konkoly - Halder - Lázár. Vezetőedző: Luhály István

Gólszerző: Lázár (3), Halder (2), Jakab, Konkoly, Füleki, Kosztek

 A továbbiakban már korántsem lesz ilyen sétagalopp. Igaz egyetlen forduló választja el a csapatot az országos főtáblától, azonban hiába esett ki az NB3-as Ózd (Mérán) és Cigánd (Mádon), a mieink valószínűleg elsők lesznek a nem kiemeltek között. Így a szóba jöhető ellenfelek: Tiszaújváros, Putnok, Szikszó-Tomor-Lak, Bükkábrány és Sajóbábony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése