2012. március 18., vasárnap

Hétvégi eredmények


 A 19. fordulóban több meglepetés eredmény is született, mind a szombati, mind a vasárnapi délutánon. Szombaton rendezték a Bükkábrány-Tállya rangadót, ahol a hazaiak 1-0 arányban legyőzték a tállyaiakat. A sereghajtó Sajószentpéter idegembe győzte le 3-2-re a bajnoki címre pályázó Sajóbábonyt. Abaújszántó újabb döntetlent ért el, ezúttal hazai pályán Sátoraljaújhely ellenében: 1-1. Onga Gönc visszalépése miatt 3-0-s eredménnyel megkapta a 3 pontot.
 Vasárnap Szikszó-Tomor-Lak átvette a vezetést a tabellán, igaz csak 0-0-s döntetlent értek el Tiszalúcon. Nyékládháza 2-2-s döntetlent játszott az MVSC-vel, míg a kiesési rangadón Emődről 1-0-s győzelemmel elhozta Mád a számukra oly értékes 3 pontot. Felsőzsolcán sem láthattak gólt a nézők, Felsőzsolca-Encs: 0-0.
 A vezetést így átvette Szikszó-Tomor-Lak a tabellán, Bükkábrány 2 pontra megközelítette a lakiakat, és 1 pontra Tállyát, míg a mieink felléptek a tabella 4. helyére. Középen kissé sűrűsödött a mezőny, míg az alsóházban mindenki kapaszkodik a kiesés elkerülése végett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése