2012. február 25., szombat

Szikszó-Tomor-Lak is pipálva!

Halder fájdalmas gólöröme

 Szombaton kora este Diósgyőrben játszották ötödik felkészülési mérkőzésüket a mieink. Az ellenfél ezúttal Szikszó-Tomor-Lak volt, amely együttes ellen a bajnokságban simán kikaptak kedvenceink, ellenben a téli teremtornák során azonban rendre diadalmaskodtak a rivális ellen. Ezúttal, ha edzőmérkőzés is volt, de már nagypályán is sikerült revánsot venni a laki csapaton, ráadásul újabb, lőtt gólokban gazdag, nagyarányú győzelem született, még akkor is, ha nem ez az edzőmérkőzés volt a legjobb a csapat számára.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!


 Az első félidőben hamar megszerezhették volna a vezetést a lakiak: Kótai lépett ki a védők között, egy az egyben elhúzta Lövey mellett a labdát, majd az ötös sarkán csinált még egy vissza cselt és kapura lőtt, azonban a gólvonalon álló Jakab kirúgta a labdát. Ziccerre góllal, gólokkal válaszoltunk! Halder húzott jobboldalról befelé majd jó 24 méterről rúgta fel a rövid felsőbe a labdát. 1-0. A gólöröm furcsára sikeredett, lövés közben a lábára kapott rúgás miatt le is kellett cserélni. Helyére Tóth László érkezett, akinek öt perc sem kellett, máris tükrözte Haldert. Ő a baloldalról befelé terelve a labdát rúgta fel a rövid felsőbe a labdát, hasonló távolságból mint az első gólnál. 2-0. Ha a gólörömöt megemlítettük az előbb, itt is érdekes volt a szituáció, ugyanis Tóthot a gólja után rögtön váltotta kis pihenő után Halder. Jöhetett volna a harmadik is, sőt jött is, azonban Horváth kipattanó labdája lesen találta Bodnárt, így az újabb gól les címén érvénytelen maradt. Majd jött a laki szépítés, egy baloldali beadás után Kótai talált Lövey kapujába. 2-1. Az első félidő hátralévő részében többet birtokolták a "vendégek" a labdát, azonban utolsó passzaik rendre nem sikerültek, így Löveynek nem nagyon akadt dolga. Amikor akadt, így például Tóth szabadrúgásánál, magabiztosan fogta meg a játékszert. Az első félidőben így 2-1 volt az eredmény.

Tóth itt háttérben, egyébként két gólt szerzett

 Ahogy azt már megszokhattuk az eddigi négy edzőmérkőzésen, a második játékrész jóval eseménydúsabbra sikeredett. Rögtön a játékrész elején Horváth szlalomozott végig kőkeményen a jobboldalán a laki csapatnak, s ha szerencsével is de végül nagy gólt akasztott a hosszú oldalra. 3-1. Majd csak úgy mint az első félidőben támadásban maradt a csapat, újabb gólt azonban nem sikerült szerezni, ehhez ebben az időszakban Horváth járt a legközelebb, aki Bodnár jobboldalról érkező beadását kapásból az elvetődő Matlyákba lőtte. A félidő felénél megszerezték volna második góljukat a vendégek, azonban ezúttal Gáspár szórakozott el szó szerint egy ziccert, ő is elhúzta, csak úgy mint Kótai az első félidőben, Lövey mellett a labdát, majd az gólvonal előtt ismét Jakab szabadított fel. Nem sokkal később viszont már Jakab sem segíthetett, egy szélről bepasszolt labdát, Boros Márton lőtt ezúttal már Medve Ádám kapujába, igaz erősen lesgyanús volt a szituáció. 3-2. Arról, hogy sima legyen az eredmény, gondoskodtak a mieink: egy kapu előtti kavarodás után Füleki lőtte el nagyszerűen a labdát, ami a felső lécről kivágódva az érkező Tóth László elé pattant, aki kissé üggyel-bajjal, de végül is kapuba rúgta a játékszert. 4-2. Majd Varga tört előre, egy szép kényszerítő után visszakapta a labdát Tóthtól, és a kilépő Matlyák felett 16 méterről a bal felső lőtt. 5-2. Tóth László mesterhármast szerezhetett volna, azonban az mérkőzés utolsó momentumában a kapuját elhagyó kapus felett nem tudta eléggé átemelni a labdát, így maradt az 5-2-es végeredmény, ami biztató így a bajnokság előtt két héttel!


Aszaló-Szikszó-Tomor-Lak: 5-2 (2-1)
Diósgyőr, Vezette: Szabó L.

ASZALÓ: Lövey (Medve) - Buri, Jakab, Meczkó (Agárdi), Konkoly - Bodnár (Tóth N.), Sikorszki (Füleki), Varga, Horváth - Lázár (Ónodi), Halder (Tóth L.)
SZ-T-L: Simon (Matlyák) - Szita, Hanász, Kalász, Illés - Subert, Boros L., Tóth, Komjáti - Gáspár, Kótai
Csere: Barta, Bokk, Boros M.

Gólszerzők: Tóth L. (2), Halder, Horváth, Varga ill. Kótai, Boros M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése