2012. február 12., vasárnap

Deme Attila: Kótaj SE

Deme Attila
 Mint ahogy az már sejthető és olvasható volt korábban, a 20 éves Deme Attila távozik csapatunktól.  A fiatal belső védő az NB3 Tisza csoportjában szereplő, Kótaj SE-ben folytatja pályafutását. Távozása már két hete borítékolható volt, sokáig azonban kérdéses volt, melyik NB3-as együttesben folytatja: megkeresték Cigándról, Kótajból, azonban mikor ez utóbbit választotta nagy fejtörés után, a Borosi-kupa után még Tiszaújvárosból is érdeklődtek iránta.
 Deme Attila az aszalói mezt összesen 32 bajnoki mérkőzésen viselte. A tavalyi három góljához, az idén hetet tett hozzá, belső védőként pedig ez bizony nem rossz mutató. Részese volt a Magyar Kupa menetelésnek, ahol összesen 6 mérkőzésen lépett pályára és három gólt szerzett, így teljes aszalói pályafutása 38/13. Nem volt egy durva játékos: összesen három sárga lapot kapott és egy pirosat.
 Részese volt a bajnoki sikereknek, a Magyar-kupa menetelésnek és a Borosi-kupán elért bravúrnak, valamint tavasszal a csapat házi gólkirálya volt, Kosztek Erikkel egyetemben 6 szerzett találatával. Egy éves aszalói pályafutására tehát büszkén emlékezhet majd vissza Deme Attila, hogy miként élte meg a váltást, és hogy látta az elmúlt bő egy évet arról is beszél majd a jövőhét elején!

További pályafutásához sok sikert kíván az Aszalói Sportegyesület!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése