2012. január 24., kedd

XXVII. DR. BOROSI LÁSZLÓ TEREMLABDARÚGÓ EMLÉKTORNA

Az idén remélhetőleg a végén is lehet örülni!

 Hagyományosan az idén is megrendezésre kerül a Dr. Borosi László teremlabdarúgó emléktorna, amely a Borsod megyei labdarúgás, talán legjelentősebb téli-, illetve teremtornája. A megszokott módszerhez hasonlóan, idén is a döntőbe jutásért, különböző csoportok jöttek létre, ahonnan csupán a legjobb jut be a miskolci fináléba!


 A mieink, a tavalyihoz hasonlóan, az idén is Szikszón játsszák a selejtezőt. Az sem okozhat meglepetést, hogy a nagy rivális Szikszó-Tomor-Lak ott van a csoportban, valamint a tavalyihoz hasonlóan még Alsóvadász és Homrogd szerepel velünk egy csoportban. Egy együttessel kevesebb van azonban, hiszen tavaly még Sajóvámos és Onga szerepelt itt, addig most egyik sem itt játssza mérkőzéseit, a csoport ötödik tagja a jelenleg megyei III-at erősítő Kiskinizs csapata.
 Ahhoz, hogy a mieinknek meglegyen a hőn áhított továbbjutás, a legtisztább út: megverni mindenkit. Valószínűleg, az idén is a laki csapattal lesz a legnagyobb verseny, viszont a mi oldalunkat erősíti, hogy a két héttel ezelőtt, és az elmúlt hétvégén is sikerült őket legyőzni, ha legutóbb büntetőkkel is... A Borosi-kupán azonban lehet ez lesz a kulcs a döntőbe vezető ajtón?! Mindenre válasz kapunk szombaton: a mieink sorsolása talán a legrosszabb és legidőigényesebb, hiszen amellett hogy mi kezdjük 9 órakor a tornát, mi játsszuk az utolsó derbit is, mondani sem kell kivel... Ilyenformán a mieink mindig két mérkőzést pihennek.

A torna menete:

9 00
Alsóvadász – Aszaló
9 35
Kiskinizs – Homrogd
10 10
Alsóvadász – Szikszó - Tomor-Lak
10 45
Aszaló – Homrogd
11 20
Kiskinizs – Szikszó - Tomor-Lak
11 55
Homrogd – Alsóvadász
12 30
Aszaló – Kiskinizs
13 05
Szikszó - Tomor-Lak – Homrogd
13 40
Alsóvadász – Kiskinizs
14 15
Szikszó - Tomor-Lak – Aszaló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése