2012. január 2., hétfő

"Mindig a maximumot!"

Buri Attila
Buri Attila a nyáron érkezett csapatunkhoz Tarcalról. Legtöbbször a védelem jobb oldalán kapott szerepet a csapatban, szám szerint tizenhatszor, csupán az utolsó Szikszó-Tomor-Lak elleni 3-0-ra elveszített mérkőzésen nem lépett pályára sárga lapos eltiltása miatt. A célkitűzés tavasszal egyértelműen a dobogó, amelyre bizony keményen fel kellesz készülni. Buri Attilának egész szezonban érződött térdproblémája, így neki az orvos a pihenést ajánlotta a holtszezonra, hogy aztán újult erővel vesse magát a munkába!


Új játékosként mik a benyomásaid a csapatról, az öltözőn belül?
Buri Attila: Úgy érzem, hogy az edzőpárossal és a csapattársaimmal is jó a kapcsolatom, sikerült beilleszkednem.

Mi a helyzet a pályán? Mennyire vagy elégedett az 5. helyezéssel?
B.A.: A kezdeti nehézségek ellenére ez az 5. hely elfogadható, viszont a tavaszi forduló legfőbb célkitűzése mindenképp a dobogó valamelyik foka kell hogy legyen. A másik cél, ami az előzőnél is fontosabb, hogy ellenfeleinkben tudatosítani kell, hogy Aszalót nem szabad leírni.

Hogyan értékeled a saját teljesítményedet? 
B.A.: A teljesítményemmel mindig elégedetlen vagyok, és ezért minden pályára lépéskor a maximumot igyekszem kihozni magamból, ami sajnos nem mindig sikerült, mivel több alkalommal is sérülten vállaltam a mérkőzéseket.

Melyik volt a legjobb mérkőzés az ősszel? 
B.A.: A bajnokságban a legjobb mérkőzésnek a Tállya elleni rangadót találtam. Viszont megemlíteném a Kupasorozatból a Balmazújváros ellenit is. Ez volt az a két mérkőzés, amikor igen magas teljesítményű játékot nyújtottunk.

Buri és Deme, nagy a barátság
Melyik találkozót felejtenéd el a leginkább?
B.A.: A leginkább felejthető mérkőzés számomra a Tiszalúc elleni vereség.

Az utolsó mérkőzést sárga lapos eltiltásod miatt csak a nézőtérről nézhetted… Milyen volt kívülről az összecsapás?
B.A.: Mindig nehéz számomra, ha valamilyen ok miatt nem léphetek pályára. Az utolsó meccs igazán színvonalon aluli volt, és sajnos azzal a játékkal elhitettük a Tomor-Lak csapatával, hogy mennyire jók. Viszont úgy gondolom, hogy tavasszal meg tudjuk mutatni nekik ennek az ellenkezőjét is.

Te melyik csapattársad teljesítményét értékelnéd a legjobbra?
B.A.: Deme Attilát és Lövey Lajost emelném ki. Azt viszont hozzátenném, hogy mivel a foci egy csapatjáték, így a csapat minden egyes tagjára szükség van egy-egy győzelemkor vagy vereségkor.

Mivel fog telni a szünet?
B.A.: A szünet mindenképp pihenéssel fog telni, mivel az orvosom azt tanácsolta a régóta húzódó térdfájásomra.
Innen is kívánok Boldog Új Esztendőt a vezetőségnek, az edzőpárosnak, minden csapattársamnak, és nem utolsó sorban az aszalói sportkedvelőknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése