2011. augusztus 31., szerda

Molnár fújja a sípot!


A szombati Gönc elleni bajnoki találkozó játékvezetője Molnár Gábor lesz. Két segítője Mező Imre és Fiderák Gyula.

2011. augusztus 30., kedd

Barcsa László: Tiszalúcot leszámítva, a többi rendben!

Az edelényi eredmény 3+1=4 eddig szerzett pont




Eltelt három kőkemény forduló a bajnokságból és a lejátszott három mérkőzésen a 9 megszerezhető pontból négyet begyűjtöttek a mieink. Sokan talán tartottunk a kezdettől, de a akárcsak tavasszal most is bravúrosan szerepelt a csapat, leszámítva az első fordulót.... Így gondolja Barcsa László vezetőedző is, aki értékelte az eddig lezajlott mérkőzéseket és az ott látottakat.

2011. augusztus 29., hétfő

Értékes döntetlen Bükkábrányban!

 Szombaton Bükkábrányban lépett pályára eléggé megtizedelt csapatunk, ugyanis a négy hiányzónk mellett páran kisebb nagyobb sérüléssel léptek pályára. A nyáron megerősödött Bükkábrány otthonában a szombati kánikulában Orlóczki góljával vezetést szereztek a mieink a mérkőzés 14. percében. A hazaiak a mérkőzést nagy részében jobban és mezőnyfölényben játszottak, viszont csak a 63. percben, Bogyó révén sikerült egalizálniuk az ábrányiaknak. További gólok nem estek, így meglehetősen nehéz kilencven perc után örülhetünk az egy pontnak!

2011. augusztus 27., szombat

Kis fújja a sípot!


A szombati Bükkábrányban rendezendő bajnoki mérkőzésünkön a játékvezető a Heves megyéből érkező Kis Zsolt lesz. Asszisztensei szintén hevesiek, Báder János és Lovas Norbert.

2011. augusztus 26., péntek

Tamás Bertalan tippelt a 3. fordulóra

 
 A 3. fordulóban Tamás Bertalan a sportegyesület elnökségi tagját, egyben Aszaló község alpolgármesterét kértük meg arra tippelje meg a hétvégén esedékes találkozókat. Szerinte csapatunk pont nélkül távozik Bükkábrányból.


Hazai Csapat
Vendégcsapat
Eredmény
Megjegyzés




Abaújszántó
Encs
2:2
Szomszédvárak csatájából a hazai pálya miatt egy pontra esélyes az Abaújszántó
Gönc
Tállya
0:3
A nyáron megerősített Tállya elviszi a három pontot
Sajóbábony
Sátoraljaújhely
3:0
A hiányzókat is tudja pótolni a Sajóbábony, sima hazai győzelem
Felsőzsolca
MVSC
3:1
Jobb csapat a Felsőzsolca, biztosan tartja otthon a 3 pontot
Nyékládháza
Mád
0:1
Ismeretlen csapatok közül, nagy valószínűséggel vendég győzelem születhet
Emőd
Onga
1:1
Újoncok pontosztozkodása várható
Edelény
Tiszalúc
1:2
Két jó gárda küzdelméből a lúciak az esélyesebbek, mert a hazaiaknak a kiállított játékosokat nehéz lesz pótolni
Szikszó-Tomor-Lak
Sajószentpéter
5:0
Sokkal jobb csapat a Tomor-Lak, magabiztos hazai győzelem
Bükkábrány
Aszaló
2:1
Sokat erősödött Bükkábrány, jó játékosokat igazoltak, egységesebbek, szeretném ha fordítva lenne, de a hazaiak nyernek

Lázár Norbert eddig 2 meccs/1 gól!

Az UFC Strallegg otthona a Gemeinde Strallegg

A nyáron az osztrák UFC Strallegg csapatába távozó támadónk eddig két mérkőzésen lépett pályára a festői szépségű Ausztriában. Mind a két mérkőzést megnyerte a csapata, Lázár pedig az első összecsapáson 80, míg a második találkozón mind a 90 percet pályán töltötte. Ez idő alatt 1 gólt szerzett és elmondása szerint számtalan helyzetet hagyott ki... Kőszegről 90 km távolságra lévő Gemeinde Strallegg stadionba hetente 4-5-ször utazik edzésre, illetve bajnokira ugyanis ez az UFC Strallegg hazai pályája, amely az Alpokban 1100 méter magasban található, így a támadó elmondása szerint még nehézkes számára levegővétel. A közeljövőben pedig már saját autóval, egyedül fogja megtenni a rövidke kirándulásokat, hiszen Lázár megszerezte jogosítványát is! Arra a kérdésre, hogy milyenek az erőviszonyok a magyar bajnoksághoz képest, azt a választ kaptuk, hogy az ő csapata egy magyar NB3 eleje-NB2 vége szinten lehet. Folyamatosan követi az aszalói híreket is, a Balmazújváros elleni kupameccsre pedig csak annyit mondott: "Igen jó csapat, de a labda gömbölyű!" 

2011. augusztus 25., csütörtök

Kispál jövőhéten érkezik!

 Augusztus 30-án, kedden érkezik meg szokásos nyári Balaton-parti munkájából a jelenlegi keret egyik legrégebbi tagja, Kispál Péter, aki hazatérése után bizony nem szeretne sokáig a padon ücsörögni!

Magyar Kupa: Balmazújváros!


Szerda délelőtt megtartották a Magyar Labdarúgó Szövetségben a Magyar Kupa 3. fordulójának sorsolását, melyen csapatunk az idén a Bőcs jogán az NB2-be kerülő Balmazújvárost kapta. A borsodi csapatok sorsolása közül talán a legkönnyebb a miénk, hiszen a DVTK Egerbe látogat, Kazincbarcika a "nagy" Debrecent fogadja, Putnok a "kis" Lokit, Mezőkövesdre pedig a Nyíregyháza utazik. Úgy tűnik, hogy Fortuna továbbra is a mi pártunkon áll, ugyanis ebben a fordulóban a 4 nemzetközi kupa résztvevőn kívül már az összes NB1-s csapat bekapcsolódik, tehát kaphattunk volna sokkal jobb ellenfelet is, így viszont az NB2- újonca ellen szeptember 21-én, szerdán akármi megtörténhet Halmajon, ne feledjük a labda gömbölyű! A vendégek az NB2 Keleti csoportjának első mérkőzésén 1-0 nyertek hazai pályán a Budapest Honvéd-MFA ellen. A legismertebb név számunkra a rendkívül fiatal balmazújvárosi keretből talán a kapus, Szalma Pál, az ex-diósgyőri Bokros Tibor, Urbin Péter illetve Belényesi Miklós.

2011. augusztus 24., szerda

Nagy küzdelemben, de megérdemelten!


Szerdán Edelényt fogadtuk "hazai" pályán forró nyári napsütésben a 2. forduló küzdelmeiben. Tartottunk a mérkőzéstől, hiszen azért a tavalyi szezont Edelényben egy 7-1-es vereséggel zártuk, aminek bizony voltak hatásai akkor... Viszont új szezon, új csapat, ennek ellenére ugye Tiszalúcról is buta hibáinkat könyörtelenül kihasználták a hazaiak, így 5-2-es vereséggel kezdtük a szezont, ráadásul most még jött Edelény, amely viszont 4-3-ra kikapott hazai pályán Tállyától! Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Hétközi eredménysor


 Szerdán hétközi fordulót rendeztek a megyei I. osztályban, amelyen a következő eredmények születtek: ami vasárnapi ellenfelünket illeti, magabiztosan verte Bükkábrány Tállyát, ráadásul idegenben 4-2 arányban. 100%-s két kör után az MVSC, miután otthon 3-1 arányban verte Nyékládházát, továbbá Szikszó-Tomor-Lak is hibátlan, ugyanis hazai pályán simán verte Tiszalúc csapatát! Encs is hibátlan mérleggel fut, ehhez pedig Felsőzsolcát győzték le 5-2 arányban. Sátoraljaújhely szerény 1-0-val küldte haza Abaújszántót, míg Onga a 93. percben lőtte a mérkőzés egyetlen találatát Gönc ellen. Sajóbábony magabiztosan 6-2 arányban győzött a szomszédban, Sajószentpéteren. Továbbra is 0 pontos Szepesi Zsolt csapata, miután Mádon szenvedtek el 4-1-es vereséget.

2011. augusztus 21., vasárnap

Vasárnapi eredmények


Vasárnap lezajlottak a megyei I. fordulójáról hátramaradt mérkőzések, melyen Abaújszántó 1-1-es döntetlent könyvelhetett el hazai pályán Sajószentpéter ellen. Felsőzsolca simán verte hazai környezetben 4-0-ra Sátoraljaújhelyt, míg Encs Nyékládházán gyűjtötte be a 3 pontot 2-1 arányú sikerrel. Gól gazdag találkozón Tállya Edelényben győzött 4-3-ra, míg minket 5-2 arányban múlt felül Tiszalúc.

Nyeretlenül Tiszalúcon...


Vasárnap elkezdődik csapatunk számára is a 2011/2012-es bajnoki pontvadászat, amelyben a tavalyi ezüstérmeshez látogatnak a mieink, Tiszalúcra. Legutolsó találkozása a két csapatnak pontosztozkodással végződött, ugyanis Halmajon 1-1-es döntetlennel végződött az a mérkőzés. Egyenlítő találatunkat a nyáron Ausztriába távozó Lázár Norbert szerezte.

2011. augusztus 20., szombat

Nem a hazaiak napja volt....


Szombaton megkezdődtek a megyei I. osztály küzdelmei, így a hétvége első napjára 4 mérkőzés volt előjegyezve, amelyen bizony nem született hazai siker! A megerősödő Szikszó-Tomor-Lak 3-1-re verte Sajóbábonyt otthonában, igaz a mérkőzésen a bábonyiak már a 40. percben hármas emberhátrányban voltak, ami a 75. percben vált négy mínuszra, ráadásul a mérkőzést meglepő módon nem Nagy Ariel sporttárs vezette! Az újonc Emődön a Lajtossal és Glonczival soraiban felvonultató MVSC diadalmaskodott 2-1 arányban. Az másik két újonc mérkőzésén pontosztozkodás volt: Gönc-Mád: 1-1. Szombaton Onga is pályára lépett és szintén 1-1-es döntetlent könyvelhettek el Bükkábrányban.

Új rovatot indítunk!


Ezentúl minden forduló előtt megkérdezünk egy aszalói futballbarátot mit vár a hétvégi mérkőzésektől! Az első fordulóban talán nem is kérdezhettünk volna mást, mint Szalánczi Istvánt a csapat főszponzorát, aki elárulta ugyan hogy soha nem nyert még totón, azonban a mi mérkőzésünkkel azt hiszem mindenki kiegyezne.
Lássuk hát mit tippelt főszponzorunk:
 
hazai csapat
vendégcsapat
eredmény
megjegyzés




Sajóbábony
Szikszó-Tomor-Lak
2:2
Nagy csata lesz, a vendégek megerősödtek.
Emőd
MVSC-TS Hungária
3:2
Lelkes játékkal nyer Szepesi Zsolt csapata. Új seprő jól seper.
Gönc
Mád
2:1
A hazai pálya előnye dönt a két újonc összecsapásán.
Bükkábrány
Onga
3:1
A hazai csapat megerősödött, a végelszámolásnál az első 8-ban várható.
Abaújszántó
Sajószentpéter
2:0
A hazai csapat megerősödött a Németh fivérek leigazolásával.
Felsőzsolca
Sátoraljaújhely
3:0
Az MVSC kapusával és más erőkkel megerősödött hazai csapat nyer, dobogóra esélyesek.
Nyékládháza
Encs
1:3
A hazai csapatnak még vissza kell nyernie önmagát.
BTE Edelény
Tállya
4:2
Edelény lesz az idén a megyei I. bajnoka.
Tiszalúc
 Aszaló
2:3
Döntetlen félidő után Deme 11-esével nyerünk. A lelkesedés, az egész mérkőzés alatti koncentrálás meghozza gyümölcsét.

2011. augusztus 19., péntek

"Komoly fegyvertény a továbbjutás!"

A nyári felkészülési időszak lezárultával kérdeztük Barcsa László vezetőedzőt a felkészülés sikerességéről, a Magyar Kupáról illetve az új igazolásokról. Ha pedig fegyelmezetten betartja a csapat a hétvégi utasításokat, akkor kellemes meglepetést okozhatunk Tiszalúcon...

2011. augusztus 18., csütörtök

Eredeti időpontban Bükkábrányban!


Eredeti időpontjában, vagyis 2011. augusztus 27-én szombaton rendezik meg a 3. fordulóban a Bükkábrány-Aszaló mérkőzést, annyi csavar van csupán a történetben, hogy a felnőtt mérkőzést rendezik hamarabb, vagyis 15 órától, még utána következik az ifjúsági mérkőzés 17 órától!

Bajnoki főpróba: pipa

 Szerdán lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését csapatunk Göncön, ahol sikeres főpróbát tettek a mieink a bajnoki rajtra, ugyanis 3-1 arányban diadalmaskodtak a Varga Dávid által jól ismert földön. Góljainkat Orlóczki és Kosztek szerezte, illetve Deme a kispaládi duplája után, újra "bepötyögtette" a tizenegyest.
Gönc-Aszaló: 1-3
Aszaló: Lövey - Abonyi (Füleki), Deme, Buri, Konkoly - Kosztek, Tóth N., Varga, Meczkó - Orlóczki (Horváth E.), Bari (Tóth L.)
Gólszerző: Orlóczki, Kosztek, Deme (11-es)

További aprócska információ, hogy Kispál hazatérésének időpontja hétfőn válik biztossá, mindenesetre gratulál a csapatnak az eddig elért eredményeihez!

2011. augusztus 17., szerda

Tóth I. fújja az elsőt!


A vasárnapi első bajnoki mérkőzésünk játékvezetője Tiszalúcon, Tóth I. Tibor lesz. Asszisztensei Egri Zoltán és Turnyánszki Attila.

2011. augusztus 16., kedd

Sikeres nyitány és főpróba az ifinek!

 Kedden délután lejátszotta első és egyben utolsó felkészülési mérkőzését ifjúsági csapatunk Ongán, ahol 3x30 perc játékidővel, aki élt és mozgott pályára lépett a mieinknél. Hamar megsérült azonban Mika Dávid, így kérdéses a hétvégi játéka Tiszalúcon. Mindenesetre változatos, fordulatos mérkőzésen 5-3-s sikert könyvelhettek el a mieink, ráadásul mesterhármast szerzett a nagy csapat ajtaján kopogtató, most Aszalóra igazoló Ónodi Csaba, illetve egy találatot jegyzett Horváth Erik is, és a Tomor-Lakról hazatérő Füleki Csaba. A két fiatal támadó holnap elutazik a felnőtt kerettel Göncre is!

2011. augusztus 15., hétfő

Heten a Sport M-kupáért!


Miről is van szó? A Sport M-kupa régi nevén Szabad Föld-kupa egy ezüst vándorserleg, amit a Szabad Föld újság támogatott. A kupán kívül a győztes csapat egy teljes garnitúra labdarúgó-felszerelésben is részesült. A kupa létrehozásának célja volt, hogy a falusi és egyéb alsó osztályú labdarúgó csapatok is eredményesen versenyezhessenek egy országos kupában.

Ez már az elit!

A legjobb 64 közé visz az út Kispalád után!
 Diósgyőri VTK, Mezőkövesd-Zsóry SE, Kazincbarcikai SC, Putnok VSE, Aszaló SE. Ez az öt Borsod megyei csapat áll már csak talpon a Magyar Kupa országos főtáblájának 2. fordulója után, mivel Tiszalúcot 6-0 arányban legyőzte a DVSC-DEAC, Tiszaújvárost pedig a szintén NBII-s Nyíregyháza ejtette ki hosszabbítás után (1-2)! Így csapatunk eléggé rangos vetélytársakkal együtt képviseli Borsod megyét, egyedüliként a megyei osztályból, így ha azt nézzük a megyei III, megyei II, megyei I. osztály legjobbja Borsod megyéből a mi csapatunk! Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2011. augusztus 13., szombat

"Soha nem adom fel!"

Sosem lehajtott fejjel játszik!


 Buri Attila közelebb a harmincegyhez mind a harminchoz, így a futballpályán való mentalitása példaértékű és az eddig lejátszott mérkőzéseken is rendre a legjobbak között emelhettük ki a nevét. Több poszton bevethető, jól fejelő, intelligens játékosról van szó, aki megjárta az NB2-t is, így a rutintalannak egyáltalán nem mondható!

2011. augusztus 12., péntek

Bodnár fújja a sípot!


A Magyar Kupa második fordulójában, a Hajdú-Bihar megyei sípmester, Bodnár András fogja fújni csapatunk számára esedékes kilencven percet Kispaládon. Asszisztensei Tatár Imre és Seres László lesznek!

2011. augusztus 11., csütörtök

Újabb győzelem!

Szerdán Sajószentpéter otthonában lépett pályára csapatunk, ahol az első félidei nagyon rossz mutatott játék után a második játékrész valamiben jobban sikerült, ám így is meglehetősen sima 4-1-es győzelmet arattak a mieink. A csapatban pályára lépett két új játékos is, nevezetesen Horváth Erik és Ónodi Csaba, akik Ináncsról érkeztek megmutatni magukat. Horváth góllal tette ne a névjegyét, ám Ónodi sem vallott szégyent és mivel utánpótláskorúak, ezért még van idejük átigazolhatnak csapatunkban, amit valószínűleg meg is fognak tenni, sőt még egy harmadik személy is érkezik majd!

Sajószentpéter-Aszaló: 1-4
Aszaló: Lövey - Buri, Deme, Tóth N., Konkoly - Kosztek (Abonyi), Varga, Füleki, Bari (Meczkó) - Ónodi (Tóth L.), Horváth E.(Bodnár)
Gólszerző: Varga (2), Bari, Horváth E.

2011. augusztus 9., kedd

Fogják a kezünket...

Budapesten elkészült a Magyar Kupa 2. körének sorsolása ahol a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kispalád SC-t kaptuk. Utána kutatva egy kicsit és figyelembe véve azt a tényt, hogy ebben a körben kapcsolódnak be az NB II-s csapatok, könnyebb ellenfél nem igazán jöhetett volna velünk szembe... A kispaládi labdarúgók tavaly még a szabolcsi bajnokság 3. vonalában vitézkedtek, ahol a fehérgyarmati csoportot megnyerve vívták ki a Megye II-ben való szereplés jogát. Imponáló a tavaszi (12 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség), illetve a hazai (13 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség) mérlegük. Az első fordulóban a vendéglátónk a Pátroha együttesét búcsúztatták, ez jelzi a paládiak erejét, hisz ellenfelük az előző bajnokságban a Megye II. osztály 2 helyén végzett, egy ponttal lemaradva a bajnoki címről. Jó lesz tehát vigyázni!
Maga a település egy kicsit több mint 500 lelket számláló falu a Fehérgyarmati kistérségben, Nyíregyházától mintegy 110 kilométerre (Érdekesség, hogy Aszaló közelebb van Nyíregyházához közúton, mint Kispalád!). Tehát akik a rozvágyi 110 kilométeres túrát sokallták, a mostani közel 200-t már meg se fogják érezni...
Említést érdemel még a többi megyebeli csapat sorsolása, ahol csoportbeli ellenfelünk Tiszalúc, illetve a Tomor-Lakot búcsúztató Tiszaújváros igazi nagyágyúkkal találkozik, valószínűleg az NB II. Keleti csoportjának két nagy esélyesével, a DVSC-DEAC-cal illetve a Nyíregyházával.

Borsodi csapatok sorsolása:

Terem SE - Kazincbarcikai BSC FC
Tiszakanyári SE - Mezőkövesd-Zsóry
Bököny KSE - Putnok VSE
FC Tiszaújváros - Nyíregyháza Spartacus
Kispalád SC - Aszaló SE
Tiszalúc NSE - DVSC -DEAC

2011. augusztus 7., vasárnap

Továbbjutottunk a Magyar Kupában!

A Nagyrozvágyon diadalmaskodók:
Felső sor (balról): Horváth, Tóth L., Tóth N., Luhály (pe), Meczkó, Deme, Barcsa (ve), Varga, Lövey
Alsó sor: Kosztek, Bari, Orlóczki, Bodnár, Szász, Füleki, Buri
Szombaton a megyei III-as Nagyrozvágy otthonában lépett pályára csapatunk a Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulójában. A településen éppen a "Nagyrozvágyiak napja" elnevezésű esemény zajlott, így ennek tükrében nagy körítése volt a mérkőzésnek. Több mint 200 szurkoló állt a pálya szélén és várta, hogy kezdetét vegye a mérkőzés.... Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2011. augusztus 5., péntek

Busszal vágnak az útnak!

 A szombati kupamérkőzésre busszal utazik a társaság nagyobb része, így nyilván jó hangulatban fog telni a közel 120 kilométeres buszocskázás. A "járat", ami egyébként az Aszalói Önkormányzat kisbusza, Aszalóról indul itt felveszi a felvidékről érkező (Meczkó, Kosztek, Luhály, Varga, Horváth) ötöst, majd a Füleki család is itt szál fel. Szikszón Tóth László, míg a Felsőzsolcához közeli Shell kúton a miskolciak illetve Bari és Tóth Norbert szál fel a menetrend szerint induló különjáratra. Innen pedig egyenes út visz a Nagyrozvágyra! Külön autóval érkezik majd a vezetőedző, aki Demét, Burit és Bodnárt szállítja.

"Mentálisan erősebbek vagyunk és egységesebbek leszünk!"

Barcsa & Varga: "Te lépsz előre..."


Új évad, új honlap, új játékosok, régi edző. Barcsa László visszatekintett a múltba, elemezte a jelent és már a jövőbe is tekint és bizonyítani szeretné az egységesebb csapattal, bizony számolni kell majd az ellenfeleknek! Az edzőmérkőzéseket jól vették a fiúk, hétvégén pedig már a Magyar Kupa főtábláján lehet bizonyítani. Ugyan a hazaiakat nem szabad lebecsülni, ettől függetlenül a továbbjutás a cél!


2011. augusztus 4., csütörtök

Döntetlenre sikerült a főpróba

 Szerdán a megyei I. osztályú Encshez látogatott csapatunk edzőmérkőzésre, ahol eléggé kemény, már-már durva összecsapáson 2-2-es döntetlen született. Gólszerzőnk az éppen Encsről érkező Kosztek Erik volt és Tóth László. Szombaton már tétmérkőzést játszik csapatunk a Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulójában Nagyrozvágyra látogatnak a mieink.

Encs-Aszaló: 2-2
Aszaló: Lövey - Szász, Deme, Tóth N., Konkoly - Kosztek, Varga, Füleki (Abonyi), Meczkó - Tóth L. (Orlóczki), Bari
Gólszerző: Kosztek, Tóth L.

2011. augusztus 2., kedd

Tiszalúcon kezdünk, majd jön Edelény: íme a sorsolás!

Kedden késő délután megtartották a Labdarúgó Szövetségben a 2011/2012-es szezon őszi sorsolását, amelyen Szabó László elnök képviselhette csak csapatunkat. A sorsolásból kiderül, hogy az első újonccal a 4. fordulóban találkozunk, ráadásul Gönccel, ami főleg Varga Dávid szempontjából lesz érdekes mérkőzés. A csapat rögtön a második fordulóban visszavághat a tavalyi 7-1-ért Edelénynek, míg a nagy rangadóra az utolsó fordulóban kerül sor: Tomor-Lak-Aszaló mérkőzésen, így a bajnokságot hazai pályán fogjuk majd befejezni, pikáns mérkőzésen.

Nagy fújja a sípot


Azért annyira nem veszélyes a helyzet hisz nem az -Ariel félbeszakítom a mérkőzést- keresztnevű "sportbarátunkról"  van szó  Ő majd a Tomor-Lak-iakat fogja boldogítani,  nyilván egy-két kiállítással  fűszerezve a mérkőzést.

Varga tripla

Varga először triplázott Aszalón
"Szombat 17 óra: ááá áll a pályán a víz.... Na jó akkor, hétfő: Na legyen inkább mégis szombat, gyerünk Diósgyőrbe a műfűre! Vasárnap? Na jó marad a hétfő!" Röviden ez volt az Mád-Aszaló felkészülési mérkőzést megelőző napokban a szervezést illetően. Végül is hétfő öt órában maradt mindenki, így ekkortájt a csapat kisebb nagyobb része meg is jelent a mádi sporttelepen. Inkább kisebb, hiszen hiányzott Ajtay László, Tóth Norbert, Kosztek Erik és Kispál Péter akik munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtak megjelenni. Horváth és Orlóczki ugyan megjelent de ők sérülés miatt kihagyták a mai mérkőzést. Annyira nem is biztos hogy bánták, ugyanis hatalmas eső zúdult az egyébként sem csontszáraz talajra így a pálya több részén is hatalmas víztócsa volt, amely bizony okozott vicces, és olykor bosszantó pillanatokat is. Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

2011. augusztus 1., hétfő

Íme az ellenfelek

Kialakult a múlthéten mely 18 csapat fog megmérkőzni egymással a megyei I. osztály 2011/2012-es kiírásában. Meglehetősen érdekes mezőny alakult ki a tavalyihoz képest. Az NBIII-s tagságot végül a bajnok Sajókaza helyett Sárospatak vállalta el, sőt a tavalyi bajnok még a megyei I. osztályt sem vállalta el! Öt új csapatot is köszönthetünk a megyei elitben: Emőd, Gönc, Mád, Onga, Sajószentpéter révén.
A teljes mezőny: Abaújszántó, Aszaló, BTE Edelény, Bükkábrány, Emőd, Encs, Felsőzsolca, Gönc, Mád, MVSC, Nyékládháza, Onga, Sajóbábony, Sajószentpéter, Sátoraljaújhely, Tállya, Tiszalúc, Tomor-Lak