2011. november 11., péntek

Szombaton Ongára látogatunk!

Tóth Norbert hazatér!
 A 15. fordulóban a tabella 10. helyét elfoglaló Ongára látogat csapatunk. Az ellenfelet ha nem manapság, de megjárta, sőt ott nevelkedett Tóth Norbert, akivel rövid beszélgetést folytattunk a mérkőzéssel kapcsolatosan, szerinte nem lesz egyszerű, de a csapatnak hoznia kell a kötelezőt.

 A hazaiak mint említettük a tabella 10. helyét foglalják el 14. forduló után, ezzel a legjobb újonc címet meg is kaphatnák. Öt győzelmük mellett, négy döntetlent és szintén öt vereséget könyvelhettek el, így a csapat 19 pontot gyűjtött eddig. 21 szerzett góljuk mellett 24-t kaptak. Utóbbin eléggé sokat nyom a latba, egy szeptember 17-én lejátszott Sajóbábony-Onga mérkőzés, amelyen a hazaiak 7-0 arányban diadalmaskodtak! Úgy fair, ha megemlítjük a legnagyobb különbségű sikerüket is, amely érdekes módon Encs ellen született a 10. fordulóban, amikor is hazai pályán 5-0 nyertek Földesi Károly tanítványai. Az elmúlt 5 fordulóban, mindösszesen 4 pontot tudtak bezsebelni, legutóbbi két mérkőzésükön pedig egyaránt a két éllovassal játszottak, ráadásul mindkettőt idegenben. Előbb Szikszó-Tomor-Laktól kaptak ki 3-1-re, legutóbb az elmúlt hétvégén 5-2-es vereséget szenvedtek Tállyán. Ha azt nézzük ilyen szempontból megvolt a második helyezett, az első és most akkor jöhet a harmadik. Legeredményesebb játékosuk a 8. gólos Varga Zsigmond. Összegyűlt ötödik sárga lapja Barcsai Balázsnak, így ő rá nem számíthat Földesi Károly vezetőedző.

 Ami a mieinket illeti. Ugyebár eddig mindösszesen Ongán játszott az elmúlt hétvégén büntetőt kiharcoló Tóth Norbert. Így aktuális módon, lévén hogy ongai, megkérdeztük tőle mit gondol saját települése jelenlegi csapatáról. "A mostani csapat már átalakult az akkorihoz képest, amikor még én is ott rúgtam a bőrt, de van pár játékos akivel játszottam együtt! Ráadásul azóta új edző is van. Harcos csapat, akit egyáltalán nem lehet lebecsülni, ezt mutatja a megszerzett pontjaik száma is!" -válaszolta középpályásunk. Majd arra a kérdésre hogy milyen találkozóra számít a következőt mondta:
"Szerintem a mérkőzést a gyors előre játékunkkal tudjuk megnyerni! Barnus és Erik nagyon gyorsak a két szélen, és minden meccsen meghatározó emberei a csapatnak! Továbbá Fatom (Tóth László) úgy látom megtalálta a góllövő cipőjét, és remélem hogy betalál most is! Nagyon szeretném ha tovább folytatódna a kapott gólok nélküli mérkőzések száma is, úgyhogy mindenképpen győzelmet várok! -fejezte be végül a csapat fiatalabbik Tóth-ja.
 Letöltötte eltiltását, így visszatér az együttesbe tehát Kosztek Erik, akinek gyorsaságára és remélhetőleg góljára ismét szüksége lesz a csapatnak, bár elmúlt heti példa, hogy nélküle is eredményes tud lenni a csapat! Az a csapat, amely mint Tóth Norbert is elmondta, nyilván úgy szeretné megszerezni a 3 pontot, hogy a lefújást követően elmondhassa magáról, hogy immár 380 perce érintetlen a kapuja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése