2011. november 24., csütörtök

"Sok ilyen mérkőzés kellene!" -egyből itt a következő

Általában három mérkőzésenként szokás, de most a két rangadóra való tekintettel, ismét kikértük Barcsa László véleményét a múlt mérkőzésről és az utolsó fordulóról egyaránt, amely a mester szerint a szezon legnehezebb mérkőzése lesz, de a csapatban benne van a győzelem, igaz ehhez 110%-t kell adni mindenkinek!

Azt hiszem nem ez volt a megálmodott kezdet Tállya ellen... Hogyan értékelné a mérkőzést?
Barcsa László: Igen, sajnos bealudtunk a kezdésnél. Többször kiabáltam, hogy mit fognak csinálni a kezdésnél a vendégek, de süket fülekre találtam... A mérkőzés összességében, magas színvonalat, óriási iramot és helyenként kitűnő játékot hozott. A kezdeti sokk után, lassan átvettük a kezdeményezést és lelkesen nagy akarattal vissza jöttünk a mérkőzésbe. Igazságosnak tartom a döntetlent, mert mindkét csapatnak voltak lehetőségei a gólszerzésre, és nekünk is volt legalább annyi helyzetünk mint a Tállyának. Bármelyik csapat szerezte volna a második találatot, megnyerte volna a mérkőzést. Sok ilyen mérkőzés kellene a megyei elitben!

Általában ilyen mérkőzések után felszokták tenni a kérdést: nyertünk 1 pontot, vagy vesztettünk kettőt?
B.L.: Jelen helyzetünkben én úgy könyvelem el, hogy veszítettünk 2 pontot, mert a riválisaink hozták a mérkőzésüket. Sajóbábony előzött, Bükkábrány pontszámban beért minket. Egyébként szerintem mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet, nyíltan a támadásokat felvállalva, mindent megtettek a győzelemért.

A mérkőzés 61. percében Buri Attila egy érdekes szituáció után sárga lapot kapott, így ő kénytelen lesz kihagyni a Szikszó-Tomor-Lak elleni találkozót. Ráadásul előreláthatólag nem számolhat Tóth Norberttel sem... Ki fog kikerülni a védelem jobb oldalára?
B.L.: Valóban Buri besárgult, de Tóth Norbi jelen lesz a mérkőzésen, még nem tudom ki fog játszani a jobb oldalon, van több elképzelésünk.

Az imént már utaltunk a szombati mérkőzésre, tegyük meg most ezt egyben: mit vár az őszi szezon utolsó találkozójától?
B.L.: A legnehezebb mérkőzés lesz a szombati az őszi szezonban! Veretlen hazai csapathoz utazunk és hát a Tomor-Laki szférát nem kell bemutatni...Erőn felül, kellene teljesíteni, hogy sikeres legyen az utunk. Magamat minősíteném, ha nem bíznék a csapatomban, és ha az élbolyban akarunk maradni kikapni nem szabad. Bravúr lenne a győzelmünk, de benne van a csapatban!

A veretlen hazaiak eddig mindösszesen 13 gólt kaptak, azonban csak úgy mint Buri Attila nálunk fontos láncszem, úgy a lakiaknál Illés Mátéval nem számolhatnak a hazai vezetők. Mennyiben befolyásolhatja ez a mérkőzést?
B.L.: Én úgy gondolom egy embert minden csapat tud pótolni, bár Mátét kitűnő játékosnak tartom, biztosan nem ezen fog múlni. Inkább a hazaiak veszélyes támadóitól tartok jobban, de majd meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése