2011. november 16., szerda

"Miért ne győzhetnénk most is?!"

Vezéregyénisége a csapatnak!
2009-es, Aszalóra való igazolása óta most először szólal meg a jelenlegi keret második legrégebben Aszalón futballozó tagja, Lövey Lajos. Ez idő alatt a csapat egyik alappillére lett a kapuban, de ezt az aszalói szimpatizánsok számára nem is érdemes mondani, hiszen tudják, hogy végső soron Löveyben még bízhatnak a társak! Az utóbbi időben parádézó hálóőr 321 perc után kapott gólt ismét. Sátoraljaújhely óta tartó sorozata Ongán, a mérkőzés 31. percében szakadt meg. Az elmúlt héten a megyei I. legjobb alakzata volt, most pedig a megyei I. egyik legegységesebb és legjobb csapata címet ragasztották a keretre, két hibát azonban megemlít a csapatkapitány, Lövey Lajos.
 
Hétvégén megszakadt egy 321 perces góltalansági sorozatot Ongán. Mennyire szoktad számon tartani az e fajta statisztikát?
Lövey Lajos: Magamtól egyáltalán nem szoktam számon tartani, de hallani jó róla, motivál önbizalmat ad. Ha beleszámolom a szelet Sátoraljaújhelyen és ha a kezemről nem befelé pattan a labda Ongán akkor ez a statisztika jobb is lehetne.

Hogyan értékelnéd az ongai 90. percet?
L.L.: Nem volt a szezon egyik legjobb meccse a csapatjáték szempontjából, de fontos 3 pont ahhoz hogy a csapat a tabellán a megérdemelt helyet foglalja el.

Fordulók óta a csapat egyik vezéregyénisége vagy, és nem csak azért mert rajtad van a csapatkapitányi karszalag. Mennyire vagy megelégedve saját magaddal?
L.L.: Volt egy-két jó meccsem, hála a jó Istennek.Összességébe akkor leszek megelégedve a teljesítményemmel ha a következő két meccsen is maradandót alkotok.
Biztos pont a kapuban

Deme Attila azt nyilatkozta egy héttel ezelőtt, hogy a megyei I. osztály legstabilabb hátsó alakzata az aszalói! Te mint a csapat ténylegesen utolsó embere, hogy látod a csapat teljesítményét az eddigi 15 fordulóban?
L.L.: Az elmúlt meccsek egyértelműen arra utalnak, hogy a csapat egység biztos hogy az egyik legjobb a megyébe. A védelemmel összességébe meg vagyok elégedve.Van még két fontos hibánk, az egyik: sok a szöveg kifelé illetve a játékvezető felé, ami az aszalói csapat megítélését rossz irányba billenti.A második:esetleges hiba vagy labda vesztés után az adott játékos nem fut vissza vagy nem áll a labda elé, nem technikai faltol.

Jelenleg a 3. helyen állunk a tabellán, viszont a végére marad a két presztízs csata, a két előttünk állóval: először is szombaton Tállyával találkozunk! Mire számítasz a listavezető ellen?
L.L.:  Mind a két csapat sokat veszíthet az esetleges verességgel. Már többször győztük le, miért ne győznénk le most is?! Ha a csapat végig koncentrál és bízik a győzelembe, akkor ismét bebizonyítjuk, hogy a megyei I. egyik legjobb csapata vagyunk.

Jövőhéten pedig a második helyezett Szikszó-Tomor-Lak lesz az ellenfél. Mi dönthet azon a találkozón?
L.L.: Ha jól hallottam ismét Tomor-Lakon játszik a hazai csapat és ott nagyon nehéz győztesen elhagyni a pályát, de a csapatot erre is képesnek tartom.

HAJRÁ ASZALÓ!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése