2011. november 4., péntek

Ismerős arcok ellen a középpályán!

Féléve még aszalói mezben mindketten
  Hétvégi ellenfelünk között két ismerős arcot is felfedezhetnek majd a mérkőzésre kilátogató szurkolók. Mészáros Balázsról és Vasas Péterről van szó, akik nyáron csapatunktól távoztak a nagy változásokon áteső Mádra. Mindkét fiatal rendszeres játéklehetőséghez jut új egyesületében, így vélhetően szombaton is a kezdőben kapnak majd helyet!
 
Nyáron távoztál Mádra egyesületünktől: hogy megy a játék az új csapatodban?
Mészáros Balázs: Én magammal közel se vagyok elégedett.
Vasas Péter: Jól érzem magam a csapatnál, hiszen majdnem mindenkit ismertem már régebbről és az edzőt Zsiga Gyulát is, így nem okozott gondot a beilleszkedés.

Hogy megy a csapatnak?
M.B.: Nyáron elég sok helyről érkeztek a csapathoz, úgy érzem sokkal többre hivatott a társaság csak még idő kell hogy össze álljon.
V.P.: A csapatban annál sokkal több van, amit tabellán elfoglalt helyezés mutat. Úgy gondolom, hogy a nem túl jó szereplés oka, hogy nagyon sok új játékos érkezett a nyáron és nincs még meg az összhang a csapatban, úgy gondolom tavasztól fel fogunk kapaszkodni a középmezőnyhöz.

Figyelemmel kíséred korábbi egyesületed sorsát?
M.B.: Igen.
V.P.: Persze, hogy figyelemmel követem. Sőt! Vargával, Demével minden héten beszélünk, hogy mi volt meccsen. Barcsa Lacival is sűrűn szoktunk beszélni.

Térjünk rá a hétvégére: Deme Attilával voltál igazán barátságba Aszalón: beszélgettek már a hétvégi összecsapásról, vagy majd a pályán megbeszélitek?
V.P.: Demével azóta megy a szócsata mióta Mádra igazoltam, de a pályán nincs barátság!

Szombaton ismerős arcokkal fogsz összecsapni a középpályán: milyen mérkőzésre számítasz?
M.B.: A pálya állapotából adódóan szerintem inkább a küzdelem fog dominálni.
V.P.: Nekünk már csak a 3 pont elfogadható mindenhol és ide is azért megyünk. Nagyon kemény meccsre számítok, hiszen ismerek mindenkit és nagyon jól igazolt a csapat, nagy erősítést jelent mindegyik új játékos, de mindent el fogunk követni, hogy megszakítsuk Aszaló jó szériáját.

Milyen eredményt tippelnél az összecsapásra?
M.B.: Fogalmam sincs... de mi a három pontért megyünk, mert nagyon nagy szükségünk van rá.
V.P.: Eredményt nem tippelek. Nekünk nyerni kell.

Mészáros és Kispál

Utolsó kérdésként egy-egy ex-csapattársat kértünk meg kérdezzen valamit a két ellenfelétől.
Kispál Péter Mészáros felől érdeklődött: Csáó Balu! Megy-e még a Pista bá' féle lábkeresztező gyakorlat? Szerintem Deme tuti lerúg amiért elhagytad...
A válasz a következő volt: "Az a gyakorlat kihagyhatatlan az edzés módszeremből, beépült egy életre!" 
(Itt aprócska háttér információként csak annyit, hogy Deme és Mészáros felsőfokú tanulmányaik nyomán, amelyet mindketten Nyíregyházán végeznek, egy fedél alatt, egy albérletbe élik le a hétköznapjaikat...)

Vasas és Deme
                                                                     
Vasas Pétertől pedig nem is kérdezhetett volna más, mint Deme Attila, akitől nem maradhatott el a gúnyos kérdés (Ugye emlékszünk még a tavalyi Vasas interjúra: "...egyenlőre nem vagyok megelégedve önmagammal, de Tállya ellen már bombaformába leszek...") Az érdekelne, hogy még mindig bombaformában van-e vagy esetleg még gyengébb? 
 Nyilván a válasznak is van némi alapja, amiről mi nem tudunk: "Demének üzenem, hogy olyan formába leszek, mint ő a nyíregyházi éjszakai életbe...."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése