2011. november 3., csütörtök

Erős csapategységgel a dobogóra!

"Próbáld megtartani a labdát..." - a többit ismerjük!

Számos kapufával a háta mögött az eddigi szezonban, az MVSC ellen már az alumínium sem állta az útját Tóth Lászlónak, aki Mád ellen sem kegyelmezne és betalálna volt csapata kapujába. Támadónk a téli felkészülés után ígéri a gólokat, de addig még bizony túl kell élni a nagy presztízscsatának számító Szikszó-Tomor-Lak elleni összecsapást, amelyen bizonyítaná barátainak, melyik is a jobb és egységesebb csapat!   

Szombaton a te is hozzájárultál ahhoz, hogy legyőzzük az MVSC-t. Hogyan értékelnéd azt a találkozót?
Tóth László: Nagyon nehéz mérkőzés volt, mert a hazaiak nagyon lelkesek voltak és jól védekeztek. Örülök annak, hogy sikerült hozzájárulnom egy góllal a győzelemhez.

1-0-s állásnál, a 67. percben léptél pályára: milyen utasítással küldött pályára Barcsa László, illetve hogyan emlékszel a gólodra?
T.L.: Azt az utasítást kaptam, hogy próbáljam megtartani a labdákat, és az utolsó emberre állni hátha hibázik és gólt tudunk belőle szerezni. A gólomnál Deme blokkolt egy lövést, és a labda a félpályán túl pattant, amivel megtudtam lépni és a kapust kicselezve gólt rúgtam.

Tóth László
Apropó gólok. Második találatod volt ez a szezonban, de kis szerencsével akár vezethetnéd is a góllövőlistát... Ennyire próbálod kicentizni, vagy csak nincs szerencséd és mindig a kapufa szól közbe?
T.L.: Sajnos csak a második. Szerencsém sincs... A játék és az edzés hiányára fognám, de majd egy jó téli felkészülés után én fogom vezetni a házi góllövő listát!

Hogy látod a csapat eddigi szereplését?
T.L.: A csapat és a csapategység nagyon jó, csak sajnos az emődi és a nyéki meccset nem kellett volna elszúrnunk. Én a csapatot a dobogóra várom!

Lassan eljön a Szikszó-Tomor-Lak elleni rangadó. Mennek már a szurkálódások a haverokkal és testvéreddel, vagy még nem foglalkoztok egymással?
T.L.: Természetesen mennek a szurkálódások, hogy ők jobbak és veretlenek. Ők fognak nyerni... De a mi csapatunk jobb és alig várom hogy bebizonyítsuk hogy mi vagyunk a jobbak! Számomra ez presztízs mérkőzés.

Csak úgy mint az elmúlt fordulóban, a hétvégén is ismerős arcokkal találkozhatunk a pályán. Mire számítasz a Vasas Péter és Mészáros Balázst is soraiba tudó mádi csapat ellen?
T.L.: Mádi csapat egy fiatal lelkes, jó erőléttel rendelkező csapat, csak nincs náluk csapategység. Ezért mi fogjuk nyerni a meccset, mert mi jobbak és egységesebbek vagyunk. Remélem megint betalálok a kapuba a volt csapatom ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése