2011. október 13., csütörtök

Horváth Benjámin visszatér(t)!

Horváth Benjámin!
  Nyáron térdműtéten átesett szélső középpályásunk Sajóbábonyban már 24 percet kapott, amikor Tóth László helyett lépett ismét pályára a mérkőzés 66. percében. A nyáron igazolt Kosztek Erik és Bodnár Barnabás az eddigi mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott, így Horváthnak meg kell harcolni a helyéért, ami saját elmondása szerint, egyértelműen a csapat javára szolgálhatja.

Sérülésed miatt kihagytad a fél őszi szezont! Sokan nem tudják, így mi is volt pontosan a probléma a térdeddel?
Horváth Benjámin: Először is nem sérülésről van szó! Az izületi tok túl szűk volt és nem illeszkedett bele a térdkalácsom, ez fájdalmat okozott. Ezért csináltak, rajta egy bemetszést, amivel meg lazították a tokot, így már beleilleszkedik a térdkalácsom. Most már én is úgy érzem, hogy rendben van és nem fáj.

Sérültként sok mérkőzést kénytelen voltál kintről végig nézni: hogy tetszettek ezek a találkozók és mi a véleményed a csapatról?
H.B.: Véleményem szerint azokon a mérkőzéseken amiket "erős" csapatok ellen játszottunk (Edelény, Abaújszántó) a csapat kellő motivációval és koncentrációval rendelkezett, ellenben a tabella hátsófelében helyet foglaló csapatok ellen (Emőd, Nyékládháza) már valamiért hiányzott ez. Szerintem ezen kellene javítani és akkor sokkal előrébb leszünk.
Horváthtal újra számolni kell!

Kosztek Erik és Bodnár Barna személyében két szélsőt igazolt nyáron a csapat és bizony mindkettőjük jól teljesít. Hogy ítélnéd meg a posztodon szereplő játékosokat és hogy látod esélyeidet a szélen?
H.B.: Eriket és Barnust is jó játékosnak tartom. Mindkettőjüknek meg van a maga erőssége, hogy miben jó. Azt mondom én ezzel ugyan így vagyok, vannak olyan dolgok amiben jobbak nálam, de van egy-két trükk az én tarsolyomban is. Egyébként meg egyáltalán nem baj, hogy versenyhelyzet van a csapatba kerülésért, ezzel is jobban erősödik a motiváció, amit az előző kérdésnél hiányoltam.

Két mérkőzésbe már be-be szálltál, mennyire érzed a sérülést?
H.B.: Annak örülök, hogy terhelésnél sem fáj a térdem. Néha néha ugyan kicsit megdagad, de nincs komoly probléma vele. Viszont a kondíciómon javítanom kell, remélem minél hamarabb megtudok erősödni. Vissza kell lendülnöm a játékba, mert úgy érzem kicsit fejben is lelassultam.

Hétvégén Sátoraljaújhelybe utazik a csapat! Mit vársz attól a mérkőzéstől?
H.B.: Biztosan nem lesz egyszerű, de még is azt mondom hogy, simán hozni kell a mérkőzést. Megfelelően koncentrálva és a helyzeteket kihasználva nem okozhat gondot a 3 pont megszerzése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése