2011. szeptember 2., péntek

Barcsa Lászlónak két mérkőzést ért a címlapsztori!


A Borsod megyei I. osztályban a Bükkábrány – Aszaló mérkőzés 1-1-es döntetlent hozott. A meccs után egyik edző sem volt elégedett a bírókkal. Barcsa László, a vendégek mestere bizonyult szókimondóbbnak.
– Ilyen aljas és undorító játékvezetéssel, amivel ma találkoztunk... Példátlan. Nem értem, mi szükség van más megyéből ilyen inkorrekt síposokra – mondta a meccs után. (forrás: pepsifoci)

Ez olvasható a www.pepsifoci.hu internetes oldal egyik cikkében, ahol a "Zs-Ligával" foglalkozók összegyűjtök a legjobbnak bizonyult amatőr focisztorikat az országból. Nos, Barcsa László mérkőzés utáni nyilatkozata annyira megtetszhetett a szerkesztőknek, hogy a mondandóját idézték a cikk főcímének.
 Nem volt ennyire lelkes és nem értékelte ennyire jó szívvel a B.-A.-Z. Megyei Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága a nyilatkozatot, ugyanis vezetőedzőnket 2 mérkőzésre eltiltották a kispadtól, így a szombati Gönc, és a hétközi Emőd elleni mérkőzésen is csupán Luhály István dirigálhatja a fiúkat a kispad elől, ami nem jelenti azt, hogy Barcsa László ne adhatna utasításokat a pályán lévőknek, a hiba csak annyi, hogy egy pár méter, illetve egy 1 méter 20 centis korlát majd útját állja a vezetőedzőnek.
Mindenesetre van akinek tetszett...
Teljes cikk ide kattintva!

 Továbbá az egyesületet 7200 Ft befizetésére kötelezték a színes cédulák miatt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése