2011. szeptember 23., péntek

Abaújszántó érkezik!

Tavasszal hatszor örülhettünk!

Szombaton Abaújszántót fogadja csapatunk Halmajon a 8. forduló keretein belül. A vendégek a tabella igen előkelő 3. helyén állnak 14 megszerzett ponttal és csupán 2 pontnyi távolságra vannak a listavezető Tállyától. Nevük mellett eddig 4 győzelem (Encs, MVSC, Mád, Onga), 2 döntetlen (Sajószentpéter, Tállya) és 1 vereség áll, amelyet még az második fordulóban Sátoraljaújhelyen szenvedtek el. 15 szerzett találatukkal szemben mindössze 6 kapott gól szerepel, ami az eddigi szezonban Szikszó-Tomor-Lakkal egyetemben a legkevesebb kapott gól. A legeredményesebb a szántói csapatból Jáger András 6 találattal, míg őt követi Mató 5 góllal.


 A tavalyi bajnokságban ősszel Abaújszántón mérkőztek meg egymással a csapatok, ahol drámai csatában Lajtos 92. percben szerzett góljára Mató válaszolt a 95. minutumban így 3-3-s végeredménnyel maradt a pontosztozkodás. Tavasszal már Halmajon más volt a helyzet, gólzáporos hétközi fordulón 6-3-ra ütötték ki a mieink a szántói csapatot: Lázár és Horváth duplázott, míg mellettük Orlóczki és Bari volt eredményes. A mérkőzésen Varga Dávidot ráadásul kiállították. Nem ez volt azonban az utolsó találkozása a két csapatnak a tavalyi szezonban, hiszen az ezt követő héten, a Magyar Kupa főtáblára jutásért játszottak még egy Abaújszántó-Aszaló mérkőzést, ahol ugye a mieink jutottak tovább 2-1-s győzelem után, Deme és Bari találatával.

Eddigi mérkőzései a két csapatnak:
2009/2010: 
Aszaló-Abaújszántó: 2-2 Gólszerzők: Kispál, Darók
2010/2011:
Aszaló-Abaújszántó: 6-3 Gsz.: Lázár (2), Horváth (2), Orlóczki, Bari


Érdekesség az Aszaló-Abaújszántó mérkőzéseket tekintve, hogy vagy ebben a formában, vagy felcserélve a pályaválasztói jogot Jáger Andrásnak mindenesetre mindegy, hol, illetve melyik csapatban! Ugyanis eddig ő, minden bajnoki mérkőzésen betalált: Az első Aszaló-Abaújszántó-n ő szerezte a szántóiak második gólját, majd a tavaszi 4-1-re megnyert találkozón övé volt a szántói becsületgól. Egy szezonnal később, ugyebár aszalói színekben azon a bizonyos 3-3-s mérkőzésen egyszer talált be volt csapata kapujába, tavasszal pedig a 3 szántói találatból kettőt vállalt. Így az eddigi tapasztalat alapján jobb lesz odafigyelni a támadóra, de nyilván tisztában van ezzel a ténnyel edzői kvartettünk is!
 Szombaton tehát 16 órától Aszaló-Abaújszántó, Halmajon!
Hajrá Aszaló!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése