2011. augusztus 21., vasárnap

Nyeretlenül Tiszalúcon...


Vasárnap elkezdődik csapatunk számára is a 2011/2012-es bajnoki pontvadászat, amelyben a tavalyi ezüstérmeshez látogatnak a mieink, Tiszalúcra. Legutolsó találkozása a két csapatnak pontosztozkodással végződött, ugyanis Halmajon 1-1-es döntetlennel végződött az a mérkőzés. Egyenlítő találatunkat a nyáron Ausztriába távozó Lázár Norbert szerezte.
A legutolsó mérkőzés jegyzőkönyve:

Halmaj, 200 néző. V.: Pásztor.
Aszaló: Lövei - Szász, Deme, Varga, Tóth N., Mészáros (Glonczi), Baráth, Kispál, Vasas (Abonyi), Lázár, Bari (Orlóczki). Edző: Barcsa László, Luhály István.
Tiszalúc: Kónya - Esztergályos, Sándor, Simon, Lastóczki, Vadász, Suller (Lövei), Macsó, Végső, Sztraka, Sipos. Edző: Majdanics Péter, Sándor Zsolt.
Gól: Lázár, ill. Sztraka
Jók: Deme, Varga, Szász, Lázár, ill. Végső, Simon, Macsó
Barcsa László: - Nagy küzdelemben igazságos eredmény született.
Majdanics Péter: - Előnyünket nem sikerült megtartani egy kiegyenlített, küzdelmes mérkőzésen.

Eddig mindösszesen ezt az egy pontot sikerült megszerezni a Tiszalúc ellen lejátszott mérkőzésekből, ugyanis a tavaszi mérkőzést leszámítva rendre pont nélkül maradtak a mieink a 90 perc után. A Tiszalúcon lejátszott mérkőzéseken ráadásul  még 3 kapott gól alatt még sosem úsztuk meg...
Tiszalúci mérleg:

2009/2010:
Tiszalúc-Aszaló: 4-2
2010/2011:
Tiszalúc-Aszaló: 3-0

A legutóbbi lúci fellépésen a Lövey - Szász, Földvári, Agárdi, Sós - Tóth N., Baráth, Mészáros, Balogh - Bari, Jáger kezdő tizenegyet küldte pályára Szlifka Miklós! Nos, egyszerűbb és rövidebb megfogalmazni azt a tényt, hogy a tavaly őszi találkozón a mai keretből mindösszesen Lövey Lajos, Szász Tamás, Tóth Norbert, Bari Gábor és az ifjúsági csapat kapusa Czimbalmos Péter volt a jegyzőkönyvezve! (A padon ült: Tamás Norbert, Kiss Tamás, Lajtos István illetve az imént említett Czimbalmos) Ezt a mérkőzést 3-0-val abszolválták a hazaiak, Vadász két gólja, illetve Macsó találata révén.
 A minket leginkább érintő nyári erősítése a hazai csapatnak Baráth László, aki 3 évnyi aszalói játék után döntött úgy, hogy Tiszalúcon folytatja pályafutását! Továbbá érkezett még Egyed Attila (Szikszó-Tomor-Lak), Esztergályos Ferenc (Diósgyőr), Huszti Dávid (Tállya), Juhász Zsolt (Holcim), Kurucz Tamás (Emőd), Németh Gábor (Bükkábrány) és Sztraka Márton szintén Diósgyőrből.
 Nyári Magyar Kupa menetelésüknek múlthét vasárnap a DVSC-DEAC vetett véget, sima játékkal 6-0-ra legyőzte riválisunkat! Az első fordulóban Szendrőben is csupán a hosszabbításban sikerült kiharcolni a továbbjutást (3-5).
Varga igazat mondott: "Gólkirály leszek"

 Ami a mieink felkészülését illeti 8 lejátszott mérkőzésből 7-szer a mieink hagyták el győztesen a pályát, ráadásul ugye a nyolc lejátszott nyári meccs közül kettő Magyar Kupa találkozó található. Az egyetlen mérkőzés mely döntetlennel zárult, Encsen zajlott és ugye parázs hangulatban 2-2 lett annak a találkozónak a vége. Hiába távozott az egyik legjobb támadó a csapatból, így is aszalói gólokban gazdag mérkőzéseket könyvelhettünk el. 29 szerzett találat mellett, nyolcszor kényszerült Lövey a labda után nyúlni saját kapujába. A 29 rúgott gólból Varga Dávid 7-t tudhat sajátjának, így a felkészülés alatt ő lett a "gólkirály", igaz ezt az egyik tavaszi bajnoki után hangoztatta is a csocsóasztalnál: "Gólkirály leszek!" Már csak a bajnokságban kell remekelni... A sorban Orlóczki követi 5 találattal, majd Tóth László, az új igazolás Kosztek Erik és Deme Attila egyaránt 3-3 gólt szerzett, igaz fiatal védőnk mind a hármat tizenegyesből! Kétszer örülhetett a másik új fiú Bodnár Barna és egyszer talált a kapuba: Bari Gábor, Füleki Gábor, Meczkó Gergely, Tóth Norbert, Horváth Erik, valamint a Mádra távozó Mészáros Balázs.

Röviden összefoglalva izgalmas és rendkívül nehéz mérkőzésre számíthatunk, azonban ideje lenne megtörni a Tiszalúc elleni nyeretlen szériát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése